reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

hej wszystkim :) Dziewczyny czy wy tez tak szybko przybieracie na wadze ? bo u mnie to już 11 kg :szok: niby nie widzę tego tak bardzo bo najbardziej poszło w brzuch ale sam fakt że tak szybko poleciało :)
Mam jeszcze pytanie kupujecie komode z przewijakiem? jeśli tak to wiecie gdzie można kupić w rozsądnej cenie?

reklama
Kas ja mam 5 na plusie. Ale teraz podobno dopiero się zaczyna przybieranie. To też zależy od tego z jakiej wagi startowałaś. Ja z lekką nadwagą. I teraz chciałabym się zmieścić w 10 kg żeby potem zrzucić.

Komody na allegro chyba najlepiej. Bo w sklepach to pewnie drogo.

Kass ja kupiłam komode kąpielowa przewijak wanienka i polki za 199 w mama o ja w sklepie.

Ja teraz schudłam 2kg wiec mam znowu 7 na plusie - ale chyba dlatego ze odstawiłam żelazo i woda mi zeszła

ja mam 6kg na plusie startowałam z wagi 56 i muszę się ostro trzymać żeby nie przytyć więcej niż 11kg łącznie więc bardzo trzeba się pilnowac bo teraz te kg idą szybko w górę, u mnie głównie cyce pełne mleka są i udziska mi rosną, brzuch też jest ale mniejszy niż w poprzedniej ciąży ;)
moim zdaniem komoda z tym wyżłobieniem na przewijak jest niepraktyczna mnie bardzo denerwowała i zmieniłam na sam przewijak na łóżeczku :)

moje dziecko od wczoraj od godziny 19 buszuje do teraz nonstop masakra :O
ale u nas zrobiło się strasznie zimno brrr, a co tam u Was dziewczęta?

No ja zaczynałam od 46kg ale nie spodziewałam się że tak polecę :) Oglądam te komody i w sklepach i necie ale strasznie drogie są, nawet w ikea trzeba dać 500 zł no dramat, jeszcze gdybym wiedziała że się sprawdzi i w przyszłości zostanie dla małej a tak nie jestem pewna, i zastanawiam się nad zwykłym przewijakiem z ikea kupie do tego jakieś pojemniki na te różne śmieci potrzebne i tyle..
W warszawie nawet ładnie, świeci słoneczko ale szału z temperaturą niema.

Ja mam taka ImageUploadedByForum BabyBoom1443524283.999036.jpg

Ja stsrowalam z 54 mam teraz 61.5 wzrost 174.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1443524283.999036.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1443524283.999036.jpg
    3,4 KB · Wyświetleń: 42
Kas ja mam 5 na plusie. Ale teraz podobno dopiero się zaczyna przybieranie. To też zależy od tego z jakiej wagi startowałaś. Ja z lekką nadwagą. I teraz chciałabym się zmieścić w 10 kg żeby potem zrzucić.

Komody na allegro chyba najlepiej. Bo w sklepach to pewnie drogo.
Juti ja tak samo jak ty, lekka nadwaga na starcie i teraz +5 kg ;)

reklama
Do góry