reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dziewczęta czy któraś z Was odwiedzała może F&F dział dziecięcy i może mi powiedzieć jak tam asortyment? jest po co jechać czy sobie darować?

W sumie mam już komplet ubrań ale jeszcze Oliwier kurtkę zimową potrzebuje i takie tam pierdołki, których w Pepco nie było. Chcę teraz kupić bo póżniej nie będzie kasy albo nie będę w stanie.

W Auchan jest duzy wybór ubranek, kurtki też są. Jestem w szoku ze tam jest tyle ciuchów.

O dzięki zupełnie zapomniałam... demencja jakaś serio. Podjade w środę z mezem.

Dziewczyny muszę odswiezyc materiał z gondolki, spiwor i budke - wszystko ten sam materiał. Ale czym? Woda z płynem, z mydłem, z proszkiem? W pralce nie można prać - już sprawdziłam ;) wóz młodego był nowy i czysty a ten używany i brudny nieco bo mieli go w piwnicy.

Hej laski, na szczęście wróciłam do żywych, zaraz lecę na szkołę rodzenia ;-) jaj chcesz kupić tanio kurtkę to może jakąś używaną na allegro takie maluchy to nie niszczą za bardzo a może trafić nawet na nówki za niską cenę

Dzięki Paulina przekaże mężowi ta opcje. Mamy niedaleko stacje to podpytam.

Futurystka właśnie czekam na odpowiedź w sprawie kurtki dla młodego od piątku.

Robię obiad - kotlety mielone i ziemniaki. :)

Czasami do domu przyjeżdzają ja miałam wlasnie takiego gościa podjechał zabrał wyprany i wysuszony przywiózł :) a zacieki sie porobiły jak ta babka ci nam go sprzedawała próbowała na własna rękę umyć wiec naprawdę odradzam :)

martusia- u mnie w tesco (a mamy małe) to ładne są dziecięce. U mnie dużego wyboru nie ma, ale i tak jakbym miała kase, to połowę bym kupiła :p Uwielbiam ubrnka z tesco :)

martusia- u mnie w tesco (a mamy małe) to ładne są dziecięce. U mnie dużego wyboru nie ma, ale i tak jakbym miała kase, to połowę bym kupiła [emoji14] Uwielbiam ubrnka z tesco :)
Ja mam blisko tesco extra i tam wybór ogromny, tez bardzo lubię ich ubranka i jakbym miała kasę to bym kupowała i kupowała...
Póki co wzięłam takie gatki na lato 6-9 mies to powinny na Zosie pasować, w dwupaku za 11 zł uploadfromtaptalk1443451622479.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1443451622479.jpg
    uploadfromtaptalk1443451622479.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 55
reklama
No właśnie do tesco mam przystanek i dopóki jestem w stanie to chce kupić wszystko bo męża to ja się boję puścić samego po takie rzeczy :p

Już sama nie wiem gdzie ta kurtkę patrzeć tak mnie zakrecilyscie :p

Do góry