grubasek 32
Fanka BB :)
Spokojnie nic się nie stało. Ewentualnie jutro się po martwię jak powiedzą że chcą skierowanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczęta czy któraś z Was odwiedzała może F&F dział dziecięcy i może mi powiedzieć jak tam asortyment? jest po co jechać czy sobie darować?
W sumie mam już komplet ubrań ale jeszcze Oliwier kurtkę zimową potrzebuje i takie tam pierdołki, których w Pepco nie było. Chcę teraz kupić bo póżniej nie będzie kasy albo nie będę w stanie.
Ja mam blisko tesco extra i tam wybór ogromny, tez bardzo lubię ich ubranka i jakbym miała kasę to bym kupowała i kupowała...martusia- u mnie w tesco (a mamy małe) to ładne są dziecięce. U mnie dużego wyboru nie ma, ale i tak jakbym miała kase, to połowę bym kupiła [emoji14] Uwielbiam ubrnka z tesco