reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dziewczęta czy któraś z Was odwiedzała może F&F dział dziecięcy i może mi powiedzieć jak tam asortyment? jest po co jechać czy sobie darować?

W sumie mam już komplet ubrań ale jeszcze Oliwier kurtkę zimową potrzebuje i takie tam pierdołki, których w Pepco nie było. Chcę teraz kupić bo póżniej nie będzie kasy albo nie będę w stanie.

W Auchan jest duzy wybór ubranek, kurtki też są. Jestem w szoku ze tam jest tyle ciuchów.

O dzięki zupełnie zapomniałam... demencja jakaś serio. Podjade w środę z mezem.

Dziewczyny muszę odswiezyc materiał z gondolki, spiwor i budke - wszystko ten sam materiał. Ale czym? Woda z płynem, z mydłem, z proszkiem? W pralce nie można prać - już sprawdziłam ;) wóz młodego był nowy i czysty a ten używany i brudny nieco bo mieli go w piwnicy.

Hej laski, na szczęście wróciłam do żywych, zaraz lecę na szkołę rodzenia ;-) jaj chcesz kupić tanio kurtkę to może jakąś używaną na allegro takie maluchy to nie niszczą za bardzo a może trafić nawet na nówki za niską cenę

Dzięki Paulina przekaże mężowi ta opcje. Mamy niedaleko stacje to podpytam.

Futurystka właśnie czekam na odpowiedź w sprawie kurtki dla młodego od piątku.

Robię obiad - kotlety mielone i ziemniaki. :)

Czasami do domu przyjeżdzają ja miałam wlasnie takiego gościa podjechał zabrał wyprany i wysuszony przywiózł :) a zacieki sie porobiły jak ta babka ci nam go sprzedawała próbowała na własna rękę umyć wiec naprawdę odradzam :)

martusia- u mnie w tesco (a mamy małe) to ładne są dziecięce. U mnie dużego wyboru nie ma, ale i tak jakbym miała kase, to połowę bym kupiła :p Uwielbiam ubrnka z tesco :)

martusia- u mnie w tesco (a mamy małe) to ładne są dziecięce. U mnie dużego wyboru nie ma, ale i tak jakbym miała kase, to połowę bym kupiła [emoji14] Uwielbiam ubrnka z tesco :)
Ja mam blisko tesco extra i tam wybór ogromny, tez bardzo lubię ich ubranka i jakbym miała kasę to bym kupowała i kupowała...
Póki co wzięłam takie gatki na lato 6-9 mies to powinny na Zosie pasować, w dwupaku za 11 zł uploadfromtaptalk1443451622479.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1443451622479.jpg
    uploadfromtaptalk1443451622479.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama
No właśnie do tesco mam przystanek i dopóki jestem w stanie to chce kupić wszystko bo męża to ja się boję puścić samego po takie rzeczy :p

Już sama nie wiem gdzie ta kurtkę patrzeć tak mnie zakrecilyscie :p

Do góry