reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja juz 7,5kg na plusie. Niby nić takiego nie jem a kilogramy lecą. Wczoraj kupiłam w tuptupie bodziaki i śpioszki a dzisiaj przyszła mi paczka z allegro;)
DSC_1131.jpg
DSC_1130.jpg

Załączniki

• DSC_1130.jpg
    DSC_1130.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_1131.jpg
    DSC_1131.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Kas ja od wagi startowej na ostatnim ważeniu to miałam +3.

Ja dziś młodemu kurtkę kupiłam, przyszły rzeczy dla Michała - wielki karton wszystkiego od 56 do 74. Jutro jadę szafę dla nich wybrać bo nie mam gdzie tego trzymać a z pokoju młodego powoli stragan się robi ale jutro mąż wyniesie większe rzeczy do piwnicy.

Nałazilam się dzisiaj sporo i teraz leżę z bólem - no jak kaleka jakaś :(

Cześć mamusie ja zostałam w szpitalu na Polnej. Pani doktor była przerażona że tyle jednostek i sama muszę sobie zwiększać. Więc od razu skierowała mnie na oddział. Mój M. jak wychodził to poplakal się razem ze mną.

Trzymam się dziewczyny dzielnie. Jutro mam mieć robione wyniki i jeszcze raz usg. Dzisiaj miałam i jest ułożona poprzecznie i pani doktor chciała dokładnie zobaczyć serduszko ale nie mogła. I spowrotem biorę luteine bo szyjka jest miękka.

Grubasek trzymaj się dzielnie!
Vivienne w smyku ale ciut duża i chyba będziemy wymieniać. Młody strasznie niewymiarowy jest i jak rękawy dobre to poły kurtki za długie i rozmiar mniejszy potrzebuje ale to da radę spokojnie.

reklama
Do góry