reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ale idziesz ze skierowaniem, co nie? To jak nie miałaś wcześniej to jak miałaś iść? ;) mówili ci jak tam z rejestracja jest? Jak się nic nie zmieniło to rejestracja od 7 a lekarz dopiero od 9,także nastaw się na czekanie... A jeszcze wpuszczają dopiero od 7 tam do góry i wszystkie baby lecą na raz ;p testowalam tez późniejsza rejestracje, w obu przypadkach czekało się długo, serio chodziłam z prowiantem, bo jednak dieta a nawet herbata w termosie :D W międzyczasie klepiesz kolejkę do KTG ale nie pamiętam czy to było już przy pierwszej wizycie. Pamiętam ze pierwszy raz jak tam byłam to wyszłam dopiero o 14 bo po wizycie u lekarza było szkolenie z diety, glukometru ale Ty już to masz to pewnie szybciej skończysz. A na oddział chciała mnie przyjąć po 37 tc dopiero no i juz nie zdążyła ;)

reklama
Jeśli faktycznie trzeba mieć skierowanie to mój ginekolog dzisiaj przyjmuje to zanim pojedziemy do Poznania może pójdę do niego po skierowanie bo żeby się nie okazało że mnie nie przyjmą

To może dlatego, sorry jeśli wprowadzam Cie w błąd. Dla pewności możesz przedzwonic ale jeśli lekarz nie dał to miejmy nadzieję że wie lepiej czy trzeba czy nie :)

reklama
Do góry