reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Marta w f&f są śliczne rzeczy i dobrej jakości ale dla mnie ceny za wysokie ... Choć na wyprzedaży można kupić, zimowa kupiliśmy Marysi w zeszłym roku jak był weekend kurtek i zamiast 90 zł daliśmy 37,w tym roku powinna być jeszcze ok. Wybór jest bardzo duży i choruje jak tam jestem ;)

reklama
Marta w f&f są śliczne rzeczy i dobrej jakości ale dla mnie ceny za wysokie ... Choć na wyprzedaży można kupić, zimowa kupiliśmy Marysi w zeszłym roku jak był weekend kurtek i zamiast 90 zł daliśmy 37,w tym roku powinna być jeszcze ok. Wybór jest bardzo duży i choruje jak tam jestem ;)
wiem wiem ceny niektóre zabójcze, miałam jechać tam z myślą o Michasiu, ale jutro przyjdzie karton ubrań 56-74, więc dla młodego kurtkę muszę gdzieś upatrzyć. w Smyku ostatnio nie było rozmiaru :O

Ja bym się wstrzymała z ta kurtka, na pewno zrobią jakaś akcje ze 30 procent taniej czy coś, do zimy jeszcze kawałek. Pewnie październik, listopad coś takiego będzie, można zaoszczędzić

Hejka od piątku miałam pełne ręce roboty. Miałam urzędowe sprawy. W piątek skrecalismy szafę i powoli sprzatalam. W sobotę malowanie sypialni i cały dzień sprzątania. Wczoraj byliśmy u mojej mamy po dziewczyny i dalej konczenie sprzątania. A dzisiaj się pakuje na ewentualność że jutro mogę zostać w szpitalu na Polnej w Poznaniu. Jutro dam znać jak będzie wiadomo. Ogólnie czuję się dobrze tylko musze odpocząć po tych porzadkach :-)

reklama
Jeszcze nie byłam jutro pierwszy raz i trochę się boję że dostanę ochrzan że mam insulinę i szybciej się do nich nie zgłosiłam. Moja położna powiedziała żebym się smakowała że mogą mnie wziąć na badania dokładne. A mogę wrócić do domu

Do góry