reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Polozna i fizjoterapeutka u nas na szkole mowily, ze na poczatek najlepiej te body ze spodenkami, albo pajace, a koszulki, ze niby malo praktyczne, bo sie wykasuja i takie tam ;)

reklama
Paulina- dla mnie wygodniejsze były bodziaki ze spodenkami. No i bodziaki najlepiej kopertowe
ja mam zamiar ubierać na dzień w bodziaki i półśpiochy/spodnie, ew. w koszulkę, spodnie i bodziaka na naramkach/ z krótkim, bo tych mam więcej niż z długim
Na noc w pajaca, ew. w śpiocha z koszulką

Aha no dobra troche mi rozjaśnilyscie a te kaftaniki to przydatne? Mam dwa bo mama mi kupiła ale tego nie ogarniam no i bluz mam kilka to one przydatne?

bluzy zakladalam rzadko, jak wychodzilismy w chuście, tak to dopiero później, na wiosnę

Zgadzam się ze w normalnym użytkowaniu kaftaniki, koszulki są mało praktyczne, tylko teraz mam inna wizję i chyba mi się przydadzą bardziej niż z Marysią ale to się okaże

ja mysle ze body z krotkim i na to pajac, bo to zima a u mnie nie bedzie piekarnika w pokoju ale bez rozka bo wtedy moze byc za cieplo

Paulettah w sumie nie wiem :p bo nie wiem dokladnie jak to sie zaklada, myslalam, ze tak jak dorosly w sensie podkoszulke i spodenki i ze wtedy sie ta koszulka wykasuje ze spodenek :p

reklama
Do góry