reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Juti !
Trzymaj sie babo - mozna dołki miec byleby była gdzies drabinka zeby wyjsc:)

Moze humor jakos wroci ? A jak synuś ?

Spojenie łonowe tez czasmi sie odzywa - dziwne uczucie az ciezko opisać ehhhh ciekawe co dalej

reklama
Emenems nie wiem, pierwsze czytam o takiej trąbce :D musi fajnie wyglądać :D

Ale u nas gorąco dziś... zaraz się zbieram na ryneczek po pieczywo,potem chłopu prace posprawdzać, ziemniaki do zupy ugotować a tu chwila moment i po młodą trzeba będzie iść.

Mały ok. Wczoraj wieczorem tańczył aż miło. Mąż pierwszy raz go poczuł. Dziś obydwoje jeszcze ospali jesteśmy ale cos tam się wierci trochę.

Powiem Wam że wczoraj się poryczałam bo sobie uświadomiłam że gdyby coś się stało przez tą szyjkę to on jest jeszcze za malutki, żeby sobie poradzić. Przeraża mnie to... Szlag! Znowu ryczę....

Mały ok. Wczoraj wieczorem tańczył aż miło. Mąż pierwszy raz go poczuł. Dziś obydwoje jeszcze ospali jesteśmy ale cos tam się wierci trochę.

Powiem Wam że wczoraj się poryczałam bo sobie uświadomiłam że gdyby coś się stało przez tą szyjkę to on jest jeszcze za malutki, żeby sobie poradzić. Przeraża mnie to... Szlag! Znowu ryczę....

Juti spokojnie! Każdy tydzień do przodu a Ty powinnaś leżeć i nic nie robić! Serio odliczają tydzień do tygodnia pomysł sobie ze jeszcze z miesiąc i maluchowi nic nie będzie grozić :) ja tak sobie mowię cały czas bo lekarka mi mówi ze dzieci dobrze ale mama sie rozpada..

Dokaldnie Juti -kazdy dzien to synek wiecej potrafi pozatym nie bedziesz rodzic s po drugie poradzi sobie :)

Ale znam to wczoraj byłam przerażona i liczyłam każdego kopniaka ...

Juti tak jak pochodze to jest lepiej, najgorzej jest w nocy, juz nie raz jak sie obudzilam i chcialam przekrecic to sie poplakalam z bolu i bezsilnosci, tak jak mowisz kazdy ruch, zmiana pozycji, wstanie to logistyczna operacja i zaciskanie zebow.
Staraj sie nie zalamywac psychicznie, bo to jest chyba najgorsze... kladz sie i lez, lez, lez! :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1442477173.333749.jpg

No mowie przecie ze trąbka :D
To jakis stary stetoskop

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442477173.333749.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442477173.333749.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 36
Juti tak jak pochodze to jest lepiej, najgorzej jest w nocy, juz nie raz jak sie obudzilam i chcialam przekrecic to sie poplakalam z bolu i bezsilnosci, tak jak mowisz kazdy ruch, zmiana pozycji, wstanie to logistyczna operacja i zaciskanie zebow.
Staraj sie nie zalamywac psychicznie, bo to jest chyba najgorsze... kladz sie i lez, lez, lez! :)

Green łącze sie z tobą w bólu.. A Ty masz jakieś schorzenie kręgosłupa? Ja wiedziałam ze będzie złe bo jak już kiedyś pisałam mam nawet lekki stopień niepełnosprawności ruchowej :/ wiec wiem co to za chilerstwo i boje sie tylko ze będę nusiala mieć operacje na kręgosłup po ciąży bo coś mi sie uszkodzi :/

A najgorsze mam wyrzuty sumienia co do meza - biedak jest kierowca i musi byc wyspany, wstsje o 2.30 a kazy moj ruch go alarmuje, kazde jękniecie, budzi sie, przekręca mnie,przykrywa, sprawdza czy nic nie boli ... Biedak no... On juz spi na czuwaniu .. Az. Mi głupio a on sie tsk o nas martwi.

Wczoraj miałam poślizgnięcie w pracy i skonczylam 20 minut pozniej to stał w oknie i czekał i juz sie denerwował czmu mnie o tej 15.30 nie ma ehhhhh

reklama
juti to idz na ten pessar zalozyc, bedziesz spokojniejsza.

emenems no u nas sie daje mocz poranny do badania a ja musze zaraz po wstaniu do kibelka leciec to sniadania ani bym nie zdazyla zjesc. czasem jak mam oddac siuski do badania to akurat mnie tak przycisnie o 4-5 nad ranem na siku ze no musze. a potem nie mam czym nasikac do kubka :D

cos maly mi sie przeziebil chyba. Od wieczora gile do pasa. Poszedl spac wyjątkowo pozno bo 22 juz byla, a normalnie to przed 21 juz spi i tak o 23 pobudka, o 24 pobudka i o 3 pobudka. sie wkurzylam i wzielam go do nas. Spal ladnie do 7 :)

dzis wizyta w starostwie mnie czeka. Potrzebuje mapki dzialki na ktorej bedziemy sie budowac, okazalo sie nie nie ma planu zagospodarowania przestrzennego dla tej miejscowosci i zachodu teraz strasznie duzo.

Do góry