reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Paulina jakie mydlo kupowalas na te krosty? Bo chyba pisalas o tym kiedys? ;) siarkowe? Mozna dostac to w aptece? Musze zrobic porzadek z plecami, nigdzie nie mam a tam coraz wiecej:banghead:

reklama
Byłam u położnej - serduszko puka jak powinno, brzuch taki jaki powinien, główka po lewej wszystko ok!

Nie było glukozy w moczu ale oczywiscie przez to ze jej dwa razy przyniosłam po śniadaniu i była to ona mi nie dowierza i musze zrobic .... Obciążenie glukoza :D no fuck no :D

No kochana bedzie glukoza hhi :D przynajmniej bedziesz miala pewnosc ze wszystko ok

Jak mnie spojnie łonowe albo coś boli od wczoraj! Wczoraj po lewej, dzisiaj po prawej. Masakra.

Vivienne- no to dobre wieści :)

Paulina- chłopaki wagę łądną mają, to na pewno pójdzie dobrze :)

Mój Mały to kopie stale, więc się ruchami nie przejmuję. Szczególnie wieczorami jest aktywny

Nocka u mnie masakra. Miałam ochotę odpiąć brzuch i położyć obok :p Bo sobie kurczę miejsca nie mogłam znaleźć. Kręciłam się, a do tego Młoda urządziła kryzys w nocy, bo koniecznie chciała spać z nami. Więc porządnie zasnęłam dopiero przed 4

Dzisiaj po 2 tyg w końcu dotrę na jogę. Mąż ma mnie niby zawieźć.

To pogratuluj koniecznie :) odważny lekarz ja jak pytałam moja lekarkę to powiedziała ze raczej żaden lekarz nie podjałby sie ryzyka porodu SN bo jedno dziecko moze sie obrócić to co drugie będzie wychodzić szczególnie jak maja wspólne łożysko. A one miały wspólne czy dwa? I koleżanka Iuz wcześniej rodziła czy tak jak ja pierworódka? W szpitalu tym moim położna mi mówiła ze mieli jeden przypadek SN na bliźniaki ale to był 4 poród matki :D to dosłownie wypluła te dzieciaki Haha
To niebylo planowane [emoji14] wieczorem miala bole tj. Miesiaczkowe i w nocy jednak okazal sie ze to porod a nie bole i w szpitalu bylo za pozno na cc ale szybko poszlo i dziewczyny maja juz 3 tyg. :-) jeszcze w szpitalu ale coraz lepiej z nimi :-)

Simka ja kupowałam siarkowe w sklepie zielarskim tylko mi tak średnio pomogło to co mi teraz pomaga na plecy i ramiona tak elegancko to benzacne żel 5% taki niebieski w aptece bez recepty po 13zl tubka tylko uwaga odbarwia wiec koniecznie na noc no i stara pidzama i stara pościel najlepiej :) ja kupiłam nowe prześcieradło w ikea i ***** całe w plamach już :D

Ja dzisiaj bez przesady wstawałam sikać 6 razy.. To chyba przez picie aloesu przed snem :/

Jak mnie spojnie łonowe albo coś boli od wczoraj! Wczoraj po lewej, dzisiaj po prawej. Masakra.

Vivienne- no to dobre wieści :)

Paulina- chłopaki wagę łądną mają, to na pewno pójdzie dobrze :)

Mój Mały to kopie stale, więc się ruchami nie przejmuję. Szczególnie wieczorami jest aktywny

Nocka u mnie masakra. Miałam ochotę odpiąć brzuch i położyć obok :p Bo sobie kurczę miejsca nie mogłam znaleźć. Kręciłam się, a do tego Młoda urządziła kryzys w nocy, bo koniecznie chciała spać z nami. Więc porządnie zasnęłam dopiero przed 4

Dzisiaj po 2 tyg w końcu dotrę na jogę. Mąż ma mnie niby zawieźć.

Simka mnie spojenie boli juz od ok miesiaca, bardzo to nie przyjemne... budze sie za kazdym razem kiedy chce zmienic bok i musze to robic baaaaardzo powoli, ale mnie to boli konkretnie ta cala kosc spojenia, bo po bokach to chyba raczej wiezadla tez swoja droga dokuczaja...

Podoba mi sie pomysl z odpinaniem brzucha ;D

To niebylo planowane [emoji14] wieczorem miala bole tj. Miesiaczkowe i w nocy jednak okazal sie ze to porod a nie bole i w szpitalu bylo za pozno na cc ale szybko poszlo i dziewczyny maja juz 3 tyg. :-) jeszcze w szpitalu ale coraz lepiej z nimi :-)

A dziewczynki z jaka waga? Jedna koleżanka z forum urodziła w 28 tyg przez Cc ale dziewczyny duże bo po 2 kilo :D

reklama
Simka ja kupowałam siarkowe w sklepie zielarskim tylko mi tak średnio pomogło to co mi teraz pomaga na plecy i ramiona tak elegancko to benzacne żel 5% taki niebieski w aptece bez recepty po 13zl tubka tylko uwaga odbarwia wiec koniecznie na noc no i stara pidzama i stara pościel najlepiej :) ja kupiłam nowe prześcieradło w ikea i ***** całe w plamach już :D

Ja dzisiaj bez przesady wstawałam sikać 6 razy.. To chyba przez picie aloesu przed snem :/

To ja pytalam nie Simka, dziekuje! ;)

Do góry