reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Hej laski, kurde przy Was mam wrażenie że jestem wyrodną matką bo jakoś w ogóle nie zwracam uwagi na ruchy czy inne rzeczy, gdyby nie rosnący brzuch to w ogóle bym nie pomyślała że jestem w ciąży :-D choć mój to się rusza dużo ale ja nie patrzę kiedy czy co bo raczej ciężko mówić tu o tych samych porach bo to przecież nie aplikacja która udziela się w określonym czasie :-D
Jutro mam wizytę wreszcie bo już 5tyg minęło i chciałbym już go podglądnąć ;-)
Ja mam komplecik minky dla Patki i parę rzeczy jeszcze teraz też zamierzam małemu kupić i widziałam jeszcze takie fajne śpiworki też muszę się zaopatrzyć, a co do ochraniaczy to polecam te modułowe z poduszek bo te standardowe o kant dupy rozbić co chwile musze podciągnać eh

Dziewczyny, a ja dzis wpadlam w mega panike. Rano wstalam i wszystko ok, pozniej suszylam wlosy i nagle zlapal mnie taki bardzo silny bol po lewej stronie prawie w pachwinie. Ja jestem dosyc wytrzymala na bol ale ten byl taki, ze mi sie ciemno przed oczami zrobilo i musialam sie polozyc. Po minucie gdzies przeszlo i teraz juz nie boli, ale strasznie sie denerwuje. Leze i patrze czy kopie. Nie wiem co to moglo byc, miala ktoras tak?

Hej:) powiem wam ze ta glukoza jest całkiem dobra niema sie czego bać, wypiłam bez problemu bez cytryny i wody. Mała mi teraz szaleje od cukru:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a ja dzis wpadlam w mega panike. Rano wstalam i wszystko ok, pozniej suszylam wlosy i nagle zlapal mnie taki bardzo silny bol po lewej stronie prawie w pachwinie. Ja jestem dosyc wytrzymala na bol ale ten byl taki, ze mi sie ciemno przed oczami zrobilo i musialam sie polozyc. Po minucie gdzies przeszlo i teraz juz nie boli, ale strasznie sie denerwuje. Leze i patrze czy kopie. Nie wiem co to moglo byc, miala ktoras tak?

Może dzidziuś kopnął w jakiś nerw albo coś albo jakiś skurcz

Hej laski, kurde przy Was mam wrażenie że jestem wyrodną matką bo jakoś w ogóle nie zwracam uwagi na ruchy czy inne rzeczy, gdyby nie rosnący brzuch to w ogóle bym nie pomyślała że jestem w ciąży

Ktory juz masz tydz? Spokojnie.. kazda inaczej odczuwa, ale zaraz zobaczysz dzidzie to zawsze rozczula

Paulinas, moze to wiazadla, sciegna, miesnie ? Cos sie napielo i bolalo :)

Dzień dobry :)
No to zeschizowałyście mnie z tymi ruchami :) Nie wymagam od mojej córki wiele, bo wiem, że na tym etapie śpi przez 90% swojego życia. No ale oczywiście położyłam się zmęczona spać i nie mogłam zasnąć, bo włączyły się myśli dlaczego ona się nie rusza, może przeholowałam dzisiaj? No to w nocy dała matce popalić, tak się wierciła, że spać nie można :)

Ja piłam bez cytryny, była taka starsza laborantka i mówi że jak chcę mieć prawidłowy wynik to bez cytryny, że to jakiś głupi wymysł i nie wiadomo po co. Czytałam o tym wcześniej ale jakoś tak się człowiek łudził ;p

Paulina myślę że takie krótkie napady bólu to norma, mnie też czasem ściśnie gdzieś po lewo w pachwinie właśnie, jednak wszystko się rozciąga, możemy to odczuwać

reklama
Dzień dobry :)
No to zeschizowałyście mnie z tymi ruchami :) Nie wymagam od mojej córki wiele, bo wiem, że na tym etapie śpi przez 90% swojego życia. No ale oczywiście położyłam się zmęczona spać i nie mogłam zasnąć, bo włączyły się myśli dlaczego ona się nie rusza, może przeholowałam dzisiaj? No to w nocy dała matce popalić, tak się wierciła, że spać nie można :)

Masz czego chcialas :) hahaha teraz bedziesz prosoc core zeby dala ci pospac

Do góry