reklama
futurystka
Fanka BB :)
Hej laski, kurde przy Was mam wrażenie że jestem wyrodną matką bo jakoś w ogóle nie zwracam uwagi na ruchy czy inne rzeczy, gdyby nie rosnący brzuch to w ogóle bym nie pomyślała że jestem w ciąży choć mój to się rusza dużo ale ja nie patrzę kiedy czy co bo raczej ciężko mówić tu o tych samych porach bo to przecież nie aplikacja która udziela się w określonym czasie
Jutro mam wizytę wreszcie bo już 5tyg minęło i chciałbym już go podglądnąć ;-)
Ja mam komplecik minky dla Patki i parę rzeczy jeszcze teraz też zamierzam małemu kupić i widziałam jeszcze takie fajne śpiworki też muszę się zaopatrzyć, a co do ochraniaczy to polecam te modułowe z poduszek bo te standardowe o kant dupy rozbić co chwile musze podciągnać eh
Jutro mam wizytę wreszcie bo już 5tyg minęło i chciałbym już go podglądnąć ;-)
Ja mam komplecik minky dla Patki i parę rzeczy jeszcze teraz też zamierzam małemu kupić i widziałam jeszcze takie fajne śpiworki też muszę się zaopatrzyć, a co do ochraniaczy to polecam te modułowe z poduszek bo te standardowe o kant dupy rozbić co chwile musze podciągnać eh
Dziewczyny, a ja dzis wpadlam w mega panike. Rano wstalam i wszystko ok, pozniej suszylam wlosy i nagle zlapal mnie taki bardzo silny bol po lewej stronie prawie w pachwinie. Ja jestem dosyc wytrzymala na bol ale ten byl taki, ze mi sie ciemno przed oczami zrobilo i musialam sie polozyc. Po minucie gdzies przeszlo i teraz juz nie boli, ale strasznie sie denerwuje. Leze i patrze czy kopie. Nie wiem co to moglo byc, miala ktoras tak?
Bubcia501
Dziewczyny, a ja dzis wpadlam w mega panike. Rano wstalam i wszystko ok, pozniej suszylam wlosy i nagle zlapal mnie taki bardzo silny bol po lewej stronie prawie w pachwinie. Ja jestem dosyc wytrzymala na bol ale ten byl taki, ze mi sie ciemno przed oczami zrobilo i musialam sie polozyc. Po minucie gdzies przeszlo i teraz juz nie boli, ale strasznie sie denerwuje. Leze i patrze czy kopie. Nie wiem co to moglo byc, miala ktoras tak?
Może dzidziuś kopnął w jakiś nerw albo coś albo jakiś skurcz
Innabajka
Hej laski, kurde przy Was mam wrażenie że jestem wyrodną matką bo jakoś w ogóle nie zwracam uwagi na ruchy czy inne rzeczy, gdyby nie rosnący brzuch to w ogóle bym nie pomyślała że jestem w ciąży
Ktory juz masz tydz? Spokojnie.. kazda inaczej odczuwa, ale zaraz zobaczysz dzidzie to zawsze rozczula
Paulinas, moze to wiazadla, sciegna, miesnie ? Cos sie napielo i bolalo
Joa.Le
Dzień dobry
No to zeschizowałyście mnie z tymi ruchami Nie wymagam od mojej córki wiele, bo wiem, że na tym etapie śpi przez 90% swojego życia. No ale oczywiście położyłam się zmęczona spać i nie mogłam zasnąć, bo włączyły się myśli dlaczego ona się nie rusza, może przeholowałam dzisiaj? No to w nocy dała matce popalić, tak się wierciła, że spać nie można
No to zeschizowałyście mnie z tymi ruchami Nie wymagam od mojej córki wiele, bo wiem, że na tym etapie śpi przez 90% swojego życia. No ale oczywiście położyłam się zmęczona spać i nie mogłam zasnąć, bo włączyły się myśli dlaczego ona się nie rusza, może przeholowałam dzisiaj? No to w nocy dała matce popalić, tak się wierciła, że spać nie można
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Ja piłam bez cytryny, była taka starsza laborantka i mówi że jak chcę mieć prawidłowy wynik to bez cytryny, że to jakiś głupi wymysł i nie wiadomo po co. Czytałam o tym wcześniej ale jakoś tak się człowiek łudził ;p
Paulina myślę że takie krótkie napady bólu to norma, mnie też czasem ściśnie gdzieś po lewo w pachwinie właśnie, jednak wszystko się rozciąga, możemy to odczuwać
Paulina myślę że takie krótkie napady bólu to norma, mnie też czasem ściśnie gdzieś po lewo w pachwinie właśnie, jednak wszystko się rozciąga, możemy to odczuwać
reklama
Innabajka
Dzień dobry
Masz czego chcialas hahaha teraz bedziesz prosoc core zeby dala ci pospac