reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

bubcia moja Zosia się wierciła rano przy badaniach a potem cały dzień ciszy, dopiero jak jechałam autobusem to się ocknęła. Połóż się, wypróbuj różne pozycje, może w koncu poczujezsz.A gdzie masz łożysko? U mnie się zdarzają dni że też wariuję bo tyle ciszy że hej... nawet dziś na usg, widziałam że się wierci, kopie a nic nie czułam. Na pewno jest dobrze :)

Ja mam łożysko na przedniej ścianie, dzisiaj jakieś pojedyncze delikatne ruchy czułam Ale ostatnio normalnie czuje dość mocno i dość dużo a dzisiaj jakaś cisza

reklama
A u nas dziś wieczorem syn się rozszalał do tego stopnia, że mąż pierwszy raz poczuł ruchy po ręką! :-)
Chyba chciał wynagrodzić nam te kłopoty z szyjką. <3

Innabajka to bedziemy się jutro od rana wspierać duchowo :p Pocieszam się tym, że o 18 mam usg 4d i zobaczę Misie :D

Czyli jutro jest nas 3 :) ja mam wizytę o 18.20, będziemy robić połówkowe
Mój chłop taki dobry i z tekstem do mnie ze że mną pojedzie bo później po nocy będę wracała,a ja jakoś tego nie widzę bo zostanie mi siedzenie z tyłu z olinem a ten w takich h będzie padnięty i albo spała albo co grosza krzyczeć :( więc wole jechać sama :)

Leżałam na lewym boku naliczyłam koło 8/10 ruchow od 22.15 wiec norma jest ogolnie ale ona sie bardziej rusza o tsk porze ... Ide spac zestresowana ale wiem ze tam jest - byle do jutra o 9 sie urwę z pracy do położnej to sprawdzi tętno dopiero wtedy prawdziwie odetchne

moj mlody tez dzisiaj mniej ruchliwy, ale jesli chce sie przekonac ze wszystko ok, to klade sie na chwileczke na plecy i zaraz mam odzew

dziewczyny to ze was boli i ciagnie (w granicach bolu do przezycia) to wydaje mi sie ze tak ma byc, rosnie w was coraz wieksza istotka i ona tez potrzebuje wiecej miejsca, a nasze cialo musi sie rozciagac, to tak jak ktos dlugo nie cwiczy i nagle zaszaleje, tez bedzie cierpial na zakwasy, wiadomo ze jesli pojawiaja sie typowe skurcze itp to trzeba sprawdzic, zeby czegosnie przeoczyc a tak to uszy do gory, bedzie dobrze

co do ruchów to i nas reż ostatnio spokojnie było, ale dziś po południu to armagedon ;) aż mnie brzuch bolał tsk się wypychal i miałam wrażenie ze wszystkie części ciałka czułam ;)

reklama
AAktina u mnie syn był delikatny a ta mała diablica wali nieraz i wali jak głupia ;)
Ja ruchy czuje jak się położę na plecach ewentualnie jak na brzuchu, choć wczoraj jak usiadłam na chwilkę to tez dała znać o sobie :)

Do góry