reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dzien dobry !
Ja juz próbkę oddałam w koncu na czczo to glukoza bedzie prawidłowa. Jem sniadanie lece do pracy na 8 na 9 skocze do położnej-po tej wizycie mam zamiar sie uspokoić.
Noc ogolnie spoko ale nie wiem czy ruchy małej mi sie śniły czy były bo to ciezko rozdzielać :p

reklama
emenems tez tak ostatnio miałam nie wiedziałam czy ruchy to na prawdę czy sen :) tez ostatnio mocz po śniadaniu oddałam i musiałam powtarzać bo cukier za duży :)

emenems tez tak ostatnio miałam nie wiedziałam czy ruchy to na prawdę czy sen :) tez ostatnio mocz po śniadaniu oddałam i musiałam powtarzać bo cukier za duży :)

Hahahaha czyli nie ja tylko taki specjalista:)

U mnie napsiane " poranny mocz" dla mnie po sniafsniu to dalej poranny :D hahahah trzebabylo pisac im " na czczo" no kurde ..:)

No ja wlasnie kurcze duzo wstawałam do toalety i chyba potem czułam małe ruchy zasze jak sir kładłam ale mozg bywa przebiegły :) a ze musiałam sie wyspać do roboty to nie mogłam se pozwolic na czekanie az sie wybudzę

vivienne przedszkole dla dziecka dobra sprawa, Anitka poszła jak miała prawie dwa latka i uważam że było warto :) taka rozsadniejsza i grzeczniejsza się zrobiła :)

Ja tylko czekam na ten czas jak dowiem sie ze chłopaki maja po 1,5 kg wtedy będę już wiedzieć ze będzie dobrze :) liczę sie z tym ze mogą byc wcześniakami i mówiąc to nie mam na myśli dzieci z 36 czy 37 tygodnia ale wiem ze jak już osiągną swoją wagę to szans na to ze coś pójdzie nie tak będzie coraz mniej :) i z waszymi dzieciaczkami to samo kochane zreszta Limonka i Innabajka sa już na dobrej drodze do tego hehe :)
A kolezanka z forum urodzila blizniaki SN w ciagu chyba 2 h poszlo jak po masle tylko ze w 31tyg. Ale jedna oddycha juz samodzielnie a druga jeszcze jest wspomagana.

Juti, genialnie :) jak odczucia meza?

Ja wstalam o 6, wyszykowalam meza do roboty, ogarnela mieszkanie i jade na badanie. Jestem masakrycznie glodna.... :( :( mam ksiazke i was wiec mam nadzieje ze czas jakos zleci.

reklama
Do góry