reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dzien dobry !
Ja juz próbkę oddałam w koncu na czczo to glukoza bedzie prawidłowa. Jem sniadanie lece do pracy na 8 na 9 skocze do położnej-po tej wizycie mam zamiar sie uspokoić.
Noc ogolnie spoko ale nie wiem czy ruchy małej mi sie śniły czy były bo to ciezko rozdzielać :p

reklama
emenems tez tak ostatnio miałam nie wiedziałam czy ruchy to na prawdę czy sen :) tez ostatnio mocz po śniadaniu oddałam i musiałam powtarzać bo cukier za duży :)

emenems tez tak ostatnio miałam nie wiedziałam czy ruchy to na prawdę czy sen :) tez ostatnio mocz po śniadaniu oddałam i musiałam powtarzać bo cukier za duży :)

Hahahaha czyli nie ja tylko taki specjalista:)

U mnie napsiane " poranny mocz" dla mnie po sniafsniu to dalej poranny :D hahahah trzebabylo pisac im " na czczo" no kurde ..:)

No ja wlasnie kurcze duzo wstawałam do toalety i chyba potem czułam małe ruchy zasze jak sir kładłam ale mozg bywa przebiegły :) a ze musiałam sie wyspać do roboty to nie mogłam se pozwolic na czekanie az sie wybudzę

vivienne przedszkole dla dziecka dobra sprawa, Anitka poszła jak miała prawie dwa latka i uważam że było warto :) taka rozsadniejsza i grzeczniejsza się zrobiła :)

Ja tylko czekam na ten czas jak dowiem sie ze chłopaki maja po 1,5 kg wtedy będę już wiedzieć ze będzie dobrze :) liczę sie z tym ze mogą byc wcześniakami i mówiąc to nie mam na myśli dzieci z 36 czy 37 tygodnia ale wiem ze jak już osiągną swoją wagę to szans na to ze coś pójdzie nie tak będzie coraz mniej :) i z waszymi dzieciaczkami to samo kochane zreszta Limonka i Innabajka sa już na dobrej drodze do tego hehe :)
A kolezanka z forum urodzila blizniaki SN w ciagu chyba 2 h poszlo jak po masle tylko ze w 31tyg. Ale jedna oddycha juz samodzielnie a druga jeszcze jest wspomagana.

Juti, genialnie :) jak odczucia meza?

Ja wstalam o 6, wyszykowalam meza do roboty, ogarnela mieszkanie i jade na badanie. Jestem masakrycznie glodna.... :( :( mam ksiazke i was wiec mam nadzieje ze czas jakos zleci.

reklama
Do góry