reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
hmm.. a ja myślałam e nie można włosów ciąć w ciąży :p a u mnie zawirowania ... a to bieganina za ciuszkami, wózek już mamy w domku, łóżeczko też już stoi i sie wietrzy :D no mały coraz bardziej kopie :D jest super :D

Problem z obcinaniem pazkonci i malowaniem....ja dzis kupowalam buty i po przymierzeniu kilku par zwatpilam bo niedalam rady sie schylac sciagac zakladac i tak w kolko. Ale siostra sie zlitowala i zaczela pomagac w kolejnym sklepis i tym sposobem kupilam buty. Ale mam dzis dzien ciagle spac sie chce jeszcze z moim sie pozarlam nawet niewiem o co :-/ on w robocie a ja z mala sama w donu. Mam chwile bo oglada cliforda :p ale musze brac sie za prasowanko bo 3 miski z wyschnietym praniem stoja i czekaja od poludnia :-/

No u mnie M. To ogólnie w żadne przesądy nie wierzy a akurat w ścinanie włosów w ciąży tak i na mnie krzyczy jak scinam włosy, ja w poniedziałek byłam i zrobiłam grzywke a dawno już nie miałam :) i szef nawet który raz na dwa tygodnie mnie widzi zauważył i dwóch szefów dzisiaj ze tak ładnie wyglądam :p chyba muszę częściej do fryzjera chodzić :p

Corka skacze popołudniowo wiec to jej pora.... Ufff... Nie cvhe zapeszać sle chyba ok wszystko bo ani nie jest nadpobudliwa ani nie wyszła ze swoich zwyczajów chyba .. Jutro na 9 położna - plamien nie ma boli nie ma brzuch nie twardnieje

reklama
Corka skacze popołudniowo wiec to jej pora.... Ufff... Nie cvhe zapeszać sle chyba ok wszystko bo ani nie jest nadpobudliwa ani nie wyszła ze swoich zwyczajów chyba .. Jutro na 9 położna - plamien nie ma boli nie ma brzuch nie twardnieje

To super, na pewno wszystko ok może po prostu źle spalas czy coś albo macica się rozciagala albo coś

Do góry