Dzownilam dzis sie umowic do ginekologa w Polsce i tam jest taka fsjna położna na recepcji o chwile z nia pogadałam to ona mowi ze po 20 tygodniu te skurcze sie pojawiają o niektóre je czuja baby niektóre nie ze to nic takiego ze no spa nie zaszkodzi ale nie trzeba brac... Czyli ze spanikowałam ?
reklama
Pyscek
:)
o murzynku nie słyszałam, ale dobre
Pyscek
ja dziś szalałam znów na ciuszkach, potem z teściową w sklepach masakra ... ile tego mam ... dziś 5 siat do domu przywlekłam z całego dnia ... wyciągnęłam wszystkie z szafy i zaczęłam prać korzystam z ładnej pogody jutro prania ciąg dalszy - a potem prasowanie nienawidzę prasować, ale takie ciuszki to będzie czysta przyjemność
xkarola
Fanka BB :)
Przy Emilcd niemialam i nieczulam nic a teraz zdarza sie rzadko cos co chyba jest skurczem. Wiec potwierdzam biezawszw czuje je kazda kobieta :-)Dzownilam dzis sie umowic do ginekologa w Polsce i tam jest taka fsjna położna na recepcji o chwile z nia pogadałam to ona mowi ze po 20 tygodniu te skurcze sie pojawiają o niektóre je czuja baby niektóre nie ze to nic takiego ze no spa nie zaszkodzi ale nie trzeba brac... Czyli ze spanikowałam ?
No to teraz Emilka sie stresuje
No ja jakbym ja gowno sie czuła cała ciąże to pewnie bym olala ale to tsk pierwszy raz ... No ale nie wraca itp tylko tej mo spy zaluje ale juz dobra / nie marudze wam ciagle o tej tablecie
No ja jakbym ja gowno sie czuła cała ciąże to pewnie bym olala ale to tsk pierwszy raz ... No ale nie wraca itp tylko tej mo spy zaluje ale juz dobra / nie marudze wam ciagle o tej tablecie
Dzownilam dzis sie umowic do ginekologa w Polsce i tam jest taka fsjna położna na recepcji o chwile z nia pogadałam to ona mowi ze po 20 tygodniu te skurcze sie pojawiają o niektóre je czuja baby niektóre nie ze to nic takiego ze no spa nie zaszkodzi ale nie trzeba brac... Czyli ze spanikowałam ?
No dokładnie emenems to samo słyszałam od lekarza. I nie panikujesz tylko dmuchasz na zimne ja dokładne taka sytuacje miałam 2 tyg temu i pojechałam na IP - to jest panika dopiero
Próbowałam się przespać. Z moimi zgredami nie idzie. Jak nie młoda coś krzyczy, to mąż wlazł w coś, narozsypywał i narobił hałasu.
Innabajka- ja dzisiaj obiadu nie jadłam, a mąż jadł wczorajsze resztki
Emenems- u nas rude może być, bo sporo rudych w rodzinie męża On ma rudawy odcień brody (bo włosów na głowie nie ma, haha, ale miał blond ciemny).
A te zabobony to w tych krajach innych mają dobre. By po zmroku nie wychodzić czy coś. Już Wam tę książke Mama dookoła świata polecałam. Miałam Ci podesłać o Norwegii, ale to z 20 stron jest chyba.
Pyscek- to pokaż
Ja na razie piorę tak wstępnie z naszymi i nie prasuję, bo tak porządnie wypiorę dopiero po remoncie. Na razie nie mam gdzie trzymać
Właśnie musze tyłek ruszyć i pranie powiesić.
Innabajka- ja dzisiaj obiadu nie jadłam, a mąż jadł wczorajsze resztki
Emenems- u nas rude może być, bo sporo rudych w rodzinie męża On ma rudawy odcień brody (bo włosów na głowie nie ma, haha, ale miał blond ciemny).
A te zabobony to w tych krajach innych mają dobre. By po zmroku nie wychodzić czy coś. Już Wam tę książke Mama dookoła świata polecałam. Miałam Ci podesłać o Norwegii, ale to z 20 stron jest chyba.
Pyscek- to pokaż
Ja na razie piorę tak wstępnie z naszymi i nie prasuję, bo tak porządnie wypiorę dopiero po remoncie. Na razie nie mam gdzie trzymać
Właśnie musze tyłek ruszyć i pranie powiesić.
Pyscek
simka - oj wiekszosc suszy się na suszarce reszte wymieszane z innymi ... ale zaraz zrobie te zdj tych co z tesciowa kupilam bo te akurat nie wymieszane jeszcze
reklama