reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dzownilam dzis sie umowic do ginekologa w Polsce i tam jest taka fsjna położna na recepcji o chwile z nia pogadałam to ona mowi ze po 20 tygodniu te skurcze sie pojawiają o niektóre je czuja baby niektóre nie ze to nic takiego ze no spa nie zaszkodzi ale nie trzeba brac... Czyli ze spanikowałam ?

reklama
ja dziś szalałam znów na ciuszkach, potem z teściową w sklepach masakra ... ile tego mam ... dziś 5 siat do domu przywlekłam z całego dnia ... wyciągnęłam wszystkie z szafy i zaczęłam prać korzystam z ładnej pogody :D jutro prania ciąg dalszy - a potem prasowanie :-D nienawidzę prasować, ale takie ciuszki to będzie czysta przyjemność :D

Dzownilam dzis sie umowic do ginekologa w Polsce i tam jest taka fsjna położna na recepcji o chwile z nia pogadałam to ona mowi ze po 20 tygodniu te skurcze sie pojawiają o niektóre je czuja baby niektóre nie ze to nic takiego ze no spa nie zaszkodzi ale nie trzeba brac... Czyli ze spanikowałam ?
Przy Emilcd niemialam i nieczulam nic a teraz zdarza sie rzadko cos co chyba jest skurczem. Wiec potwierdzam biezawszw czuje je kazda kobieta :-)

No to teraz Emilka sie stresuje :D

No ja jakbym ja gowno sie czuła cała ciąże to pewnie bym olala ale to tsk pierwszy raz ... No ale nie wraca itp tylko tej mo spy zaluje ale juz dobra / nie marudze wam ciagle o tej tablecie

No dokładnie emenems to samo słyszałam od lekarza. I nie panikujesz tylko dmuchasz na zimne;) ja dokładne taka sytuacje miałam 2 tyg temu i pojechałam na IP - to jest panika dopiero;)

Próbowałam się przespać. Z moimi zgredami nie idzie. Jak nie młoda coś krzyczy, to mąż wlazł w coś, narozsypywał i narobił hałasu.

Innabajka- ja dzisiaj obiadu nie jadłam, a mąż jadł wczorajsze resztki

Emenems- u nas rude może być, bo sporo rudych w rodzinie męża :p On ma rudawy odcień brody (bo włosów na głowie nie ma, haha, ale miał blond ciemny).
A te zabobony to w tych krajach innych mają dobre. By po zmroku nie wychodzić czy coś. Już Wam tę książke Mama dookoła świata polecałam. Miałam Ci podesłać o Norwegii, ale to z 20 stron jest chyba.

Pyscek- to pokaż :)

Ja na razie piorę tak wstępnie z naszymi i nie prasuję, bo tak porządnie wypiorę dopiero po remoncie. Na razie nie mam gdzie trzymać
Właśnie musze tyłek ruszyć i pranie powiesić.

reklama
Do góry