reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

boze jak mnie ten chłop wkur..a:wściekła/y:
mały chory prawie 39st.goraczki a on sobie u sąsiada wodeczke popija,az sama jestem zdziwiona bo on wodki wogole niepija a dziś co jakiś wyjątek,czasami doprowadza mnie on do lez co z niego za ojciec jak koledzy wazniejsi:wściekła/y::wściekła/y:tak mnie wkur.. ze az mnie brzuch boli,ide się wykapac

reklama
Simka ja też mam one size i musze dokupić newborn bo będą z pupy leciały ;) choć otulacze co mam lepiej się da dopasować do małej niż kieszonki. Mimo wszystko będę szukać noworodkowych. U używała jakichś? Bo jeszcze nie mam na nie pomysłu

boze jak mnie ten chłop wkur..a:wściekła/y:
mały chory prawie 39st.goraczki a on sobie u sąsiada wodeczke popija,az sama jestem zdziwiona bo on wodki wogole niepija a dziś co jakiś wyjątek,czasami doprowadza mnie on do lez co z niego za ojciec jak koledzy wazniejsi:wściekła/y::wściekła/y:tak mnie wkur.. ze az mnie brzuch boli,ide się wykapac

Moj tez mnie dzis wkurwil, bo nie mogl uwierzyc ze 5h sprzatalam kuchnie. Kuchnia ma wiecej lat co ja i kuchenka gazowa tez, nie pamietam kiedy ja mylam i jak sie wzielam to masakra nie wiem jak to ogarnelam... no ale on byl w pracy i nawet smieci nie wyniesie, shit.

P.s moze zamkniemy forum??

a ja z moim się nie odzywam przyszedł z pracy ubrał Patkę i pewnie pojechał do mamusi się wyżalić i zjeść obiadek bo dziś mu nie ugotowałam a co, postanowiłam że tym razem nie dam za wygraną i że albo nauczy się szanować moją pracę albo sam będzie robił i ogarniał wszystko!

Vivienne padłam! Choć Ty pewnie się załamałaś...

Dziewczyny, to tak jak w tym kawale:

Przychodzi facet do domu po pracy, a tu dzieci brudne, zasikane bawią się na podłodze zawartością szafek z całego domu, w kuchni syf, góra naczyń do mycia, cała kuchnia upaćkana jedzeniem, w łazience cała wanna brudnych ciuchów, z pralki poprzednie pranie nie wyjęte. Mąż zaczął się niepokoić, biegnie do sypialni szukać żony. Patrzy, a ona leży w łóżku i czyta książkę popijając herbatę.
- Kochanie co tu się stało?- pyta mąż
- Kotku, pamiętasz jak codziennie pytasz mnie co ja właściwie dziś robiłam?
- No tak.
- To dzisiaj tego nie zrobiłam!

;-D

reklama
Do góry