reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
A mnie też zaczyna coś brać,córkę kurowałam cały weekend i chyba się zaraziłam:-(.Muszę zusy załatwić i lecę do apteki po prenatal i do domu chorować.

GGreen_parsley możesz wziąć nifurokzazyd jak masz rewolucję żołądkową :) ja brałam jak karmiłam młodego a zaraził am się u moich rodziców na obiedzie bo cholery miały jakiegoś wirusa który na szczęście tylko ja zalapałam :(

A to chyba kupie sobie tran i zacznę dodatkowo zarzucać ale mojego ginka w czw się zapytam czy mogę :)

Mnie też wszystko leci z łapek :( proste czynności wykonuje 2x dłużej niż normalnie :(

Emenems, nastawie się chyba na naturalny, będę ćwiczyć mięśnie kegla aa i wspominałaś o jakimś masażu olejkiem ??

Ulicha, nie schizuj, na zapas nie ma co się zamartwiać, a tran czysty chyba nie można bo dużo wit A ale zapytaj lekarza :)

Nie wiem co jest ale mam dziś sporo energi wstałam po 6:00 wyszykowałam męża do pracy, byłam u mamy i na zakupach. Posprzątałam w salonie a teraz zabrałam się za szorowanie łazienki, przechodzę na eko środki i całą łazienkę popsikałam octem ( o mało się nie udusiłam ) i zrobiłam paste z sody, octu i płynu do mycia naczyń.

Rany, dziewczyny skąd Wy bierzecie tyle energii???:szok: Sprzątają, latają na zakupy, pieką ciasta... Dla mnie to jest jakiś total niewyobrażalny!!!

Ja od kilku dni czuję się bardziej zmęczona i senna niż w I trymestrze. Energia na minusie. Wyjście z łózka jest wyzwaniem! Potem siadam na kanapie i próbuję pracować, co też mi idzie jak po grudzie, bo kompletnie nie mogę się skupić, oczy mam na zapałkach i myślenie w stanie dramatycznym...
Najchętniej bym całą dobę spała, budziła się na siusiu i jedzonko, po czym szła spać dalej! Fakt, że ja mam zakaz sprzątania i robienia takich rzeczy, ale nawet gdybym nie miała, to przy takiej "energii" nic bym nie zrobiła...

Limonka87 20 miesięcy ale ja mam problemy z macica i po drugim porodzie będą mi ją całkowicie usuwać
Ulicha u mnie druga ciąża wygląda całkiem inaczej nie mam takiej ekscytacji jak podczas pierwszej, a co do tego wózka planuje coś takiego kupić ale jak mały wyjdzie z gondoli bo czuję że też nie za długo go powożę :-D

reklama
Juti, ja też mam dni kiedy leżę i nic nie robię dlatego jak już czuje się lepiej wykorzystuje czas na maksa

Powiem wam że kabina błyszczy, a mialam taki kamień.. jednak babcine sposoby najlepsze

Do góry