reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ni dobra to pomaluje na biało ale co dalej? :D jak to można fajniejsze udekorować?

Musisz zeszlifować/zmatowić cała powierzchnie .... Tak by była matowa ale mie zedrzeć :D bo farba nie bedzie trzymac.
Potem malujesz farba na koniec lakier, moze byc matowy albo pol mat to bedzie rustykalne - albo zrobic w decoupage jakis fajny wzor kupic papier albo te drewniane ozdobniki co ja kupiłam na Allegro :) opcji kilka !
Pokaz jakie ci sie podobaja stoliki bedziemy kombinować czym to zorbic

reklama
F
Ja mam Antonine,teraz będzie Leon.gdyby była dziewczynka to Marianna.podoba mi się tez Tymon,ale Maz na Leona się uparl

Jak wołasz na Antoninę chodzi mi o zdrobnienie? ?

My mamy Aleksander Andrzej ( pierwsze po pradzadku a drugie po moim wujku)
A chcemy Antonina Łucja albo odwrotnie :) choć widzę ze mój ma teraz parcie na Łucję

My mamy Patrycje teraz ma być,chłopczyk i właśnie nie wiem chciałabym Alan ale mąż nie chce
Ja planuje ciuszki poprać jak najszybciej bo już i kręgosłup siada
Byłam z mężem ma zakupach wdepneliśmy na mac flurry :p
Ja zaczęłam już produkcję siaro-mleka :-D

Ulicha od Antonina to chyba Tosia, Antosia, ale może antena ma bardziej oryginalne zrobnienie ;) bardzo ładne imię tak przy okazji :)

Ja też co mam to już piore powoli, w szafie leży to co ma się kurzyc ;)

Ja chyba zacznę prać po remoncie, bo się jeszcze będzie kurzyć. Tzn. te lumpkowe mam już pierwszy raz wyprane, ale normalnie z naszymi ciuchami. Później będe prać drugi, z nówkami, już w dzieciowych i prasować

JJ to nawet jeszcze na górę nie poszłam przeglądać ubranka po młodym, ale wiem ze mam dużo body z długim i krótkim rękawem, śpiochy półśpiochy i posegregowane rozmiarami :) jedynie co mi brakuje to typowych dziewczęcych ubranek i mam wsio :) no i mam wreszcie proszek do prania, kupiłam sobie w biedrze lovele a i papmers 1 :)

Ja po babciach za marudzi nie chce dawać bo bym musiała dać maria Teresa :( a mnie się nie podobają te imiona zwłaszcza maria (imię mojej mamy - a to wredna kobieta jest ) znowu po naszych babciach to u mnie Marta i Petronela (kiedyś chciałam dać Petra ale u nas to nie przejdzie, a Marta jakoś mi nie leży ) u mojego znowu joanna i tez odpada. Wiem marudze :) hahahah

Ulicha- my dajemu takie jak nam się podobają, po nikim. Tzn. niby babcia męża była Apolonia, ale prawie jej nie znał, a Pola ma na imię po prostu Pola. :) Moja siostra teraz będzie miała Irenkę- po naszej babci :)
Mi dla chłopca podoba się Gabriel, ale moja teściowa ma na drugie Gabriela i tak do niej mówią, więc nie dam jej tej przyjemnosci :p

reklama
Ulicha- my dajemu takie jak nam się podobają, po nikim. Tzn. niby babcia męża była Apolonia, ale prawie jej nie znał, a Pola ma na imię po prostu Pola. :) Moja siostra teraz będzie miała Irenkę- po naszej babci :)
Mi dla chłopca podoba się Gabriel, ale moja teściowa ma na drugie Gabriela i tak do niej mówią, więc nie dam jej tej przyjemnosci :p

Ja jestem Emilia Irena po babci i prababci

Do góry