reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Rany, dziewczyny, jak ja wam zazdroszczę tej energii! Ja zupełnie nie czuję tego wszystkiego. Najchętniej bym leżała i czytała z przerwami na spanie...
A tu tyle rzeczy trzeba zrobić...

reklama
Chyba mnie jakies chorobstwo dopada.. :( gardlo boli, katar meczy i jakas polamana jestem.. dzis wracam do rodzicow bo tydzien u narzeczonego siedze aby pozalatwiac podpisy na uczelni.. a teraz pora bedzie kupic w koncu sukienke i buciki.. fryzjer zaliczony na zmiane koloru i fryzurki, na pazurki umowiona.. przygotowania musza sie w koncu zaczac..

Chyba mnie jakies chorobstwo dopada.. :( gardlo boli, katar meczy i jakas polamana jestem.. dzis wracam do rodzicow bo tydzien u narzeczonego siedze aby pozalatwiac podpisy na uczelni.. a teraz pora bedzie kupic w koncu sukienke i buciki.. fryzjer zaliczony na zmiane koloru i fryzurki, na pazurki umowiona.. przygotowania musza sie w koncu zaczac..

No to juz zaraz w tak razie, zadowolona?:)

No ja tez jak sie narobie to padam jak kawka :D ale nie na lekko trzeba skończyć jak będzie zrobione to będzie ładnie przynajmniej :)

Ładnie na pewno ale wydaje mi sie ze ten remont bede miala wypominany jeszcze dlugo :D

Green super , że wychodzisz , w domu zawsze lepiej:)
U mnie też remont , dzisiaj M. przywiezie szafy Ale co z tego jak pewnie i tak nie złoży bo ostatnio codziennie po 13-14 godzin pracuje i chce odpocząć, rozumiem go Ale ja już chce porządek :( ja tak nienawidzę bałaganu a poza tym nic nie mogę znaleźć i wszystko na podłodze stoi popakowane i tylko mnie te wkurza
Ja dzisiaj jak zwykle w prac ale dzisiaj jakas padnieta jestem glowa boli i ciężko funkcjonować, już czasami tak myślę , że może bym trochę na zwolnienie odpocząć poszła tylko , że ostatnio jak miałam wolne to gorzej się czułam niż jak do pracy chodzę

reklama
Do góry