reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Simka u nas słonecznie
My wstalismy po 7.20 ale spaliśmy od 20 z minutami...
My wstalismy po 7.20 ale spaliśmy od 20 z minutami...
Joa.Le
Fanka BB :)
Powiem wam ze fajnie byłoby zorganizować jakieś weekendowe spotkanie moze byc nawet gdzieś nad morzem ale tak żeby można było dojechać reszta dziewczyn które bedą chciały latem wynająć jakieś domki czy coś i zabrać facetów dzieciaki ale obowiązkowo z odciagnietym mleczkiem tak żeby można było sobie wypić wieczorkiem ci Wy na to?
Okilice Poznania tez moga byc
Ja dzisiaj u rodzicow, ktorzy mieszkaja w Wagrowcu (wielkopolska) jak tu jest super - cieplo, nie wieje jak nad morzem, jesc pod nos podadza, w lazience duza wanna!, w biedronce byly jeszcze swiecace kulki ( w Gdansku oczywiscie idrazu wykupili) i do pepco blisko. Czego chciec wiecej
A! I tata jak usluszal ile chca za zrobienie nam balustrady na schody, to prawie z krzesla spadl i sam powiedzial, ze nam zrobi))
Powiem wam ze fajnie byłoby zorganizować jakieś weekendowe spotkanie moze byc nawet gdzieś nad morzem ale tak żeby można było dojechać reszta dziewczyn które bedą chciały latem wynająć jakieś domki czy coś i zabrać facetów dzieciaki ale obowiązkowo z odciagnietym mleczkiem tak żeby można było sobie wypić wieczorkiem ci Wy na to?
O tak nad morzem
aktina
zabila - trzymam kciuki za dobre wyniki
Bubcia - dzis nam nie ten ból przeszedł Wzięłam rano juz dwa magnazy... ale jeszcze chyba nospe wezme bo boli ehh
vivienne - to się kolezance niefortunnie pomyliło hehe
Paulettah - mysle ze blizej lata mozemy cos poplanowac, mi kiedys udało się spotkac nad morzem z kolezanką z forum
Joa.Le - mój maz robi takie rzeczy a co do mieskzania u rodizców to małe wakacje tak miałam było super.. a teraz ide sprzatac ;/
Bubcia - dzis nam nie ten ból przeszedł Wzięłam rano juz dwa magnazy... ale jeszcze chyba nospe wezme bo boli ehh
vivienne - to się kolezance niefortunnie pomyliło hehe
Paulettah - mysle ze blizej lata mozemy cos poplanowac, mi kiedys udało się spotkac nad morzem z kolezanką z forum
Joa.Le - mój maz robi takie rzeczy a co do mieskzania u rodizców to małe wakacje tak miałam było super.. a teraz ide sprzatac ;/
reklama
Joa.Le
Mam rodzine w Wągrowcu a w Gdańsku znajomych wiec mi to wsio ryba byle nie Rzeszów bo za daleko
Nie bede pytac o nazwiska ze wzgledu na ochrone danych osobowych w necie. Ale moze jak sie kiedys spotkamy to okaze sie , ze jestesmy jakas daaaleka rodzina wagrowiec maly...