Juti777
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to albo piwo albo wino albo whiskacz... wszystkie lubię, tylko mieszać nie mogę. Bo wtedy jest tragedia. ;-) I fajki... ehhh... ale bym zapaliła....
Jak urodze to sobie dymka puszczę raz na jakiś czas.
A to mój kocyk:
Zajaram z toba
Ka przestałam dzwonic do kolezanek bo tak robiłam ze siadalalm na ganku , petek i teelfon a teraz dupa
Ja to whisky bo po winie mam mega kaca a po piwie duzo sikam - ale ja dorzucam petka jeszcze
Ja paliłam 10 lat i to tak pakę dziennie miałam przerwę z 4 miesiące i największym błędem był powrót wlasnie.. Kamil pali i mi tak śmierdzi ze szok moja mama tez nie mogę tego zapachu od nich tak samo jak smród fajek na ubraniu i nie wyobrażam sobie zacząć palić i potem taka śmierdząca dzieciaków dotykać :/
Bosze dziewczyny co to alkohol? ??? Hahahah wyobraźcie sobie ze ja zero alko od 2 lat nawet mnie nie ciągnie
Ja horrorów nie lubię oglądać i nie oglądam nawet teraz w tv nic nie leci, ja lubię jakieś kryminalne filmy akcji o hobbita tez bym obejrzała tylko trzeba ściągnąć od kogoś