reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

green- a kiedy Cię wypuszczają?

kas- oj współczuję.

Haha widzę szumiśiowy szał :p

Bettka- dobrze, ze mój nie bręczy. A już tyle zalega moich starych ciuchów na korytarzu, ze szok

Teść ma dać nam namiar na jakiegoś taniego fachmena, to M tylko ścianę przestawi, a malować juz będzie chyba ten facet. Przynajmniej można wtedy marudzić i wybrzydzać :p I zrobi gładko, bo mój mąż to na odpierdziel góry i doliny pozostawiał na ścianach

My auto już mieliśmy porysane jak kupowaliśmy, a we wrześniu rok temu babka nam w bok wjechała. Ale maż widział, że nie da się uniknąć stłuczki i maksymalnie na bok zjechał jak mógł. Jeszcze rąbnęła po stronie Młodej, na szczęście nic się nie stało, ale drzwi do dziś wgniecione i na myjce np. woda nam do środka leci. Bo mój inteligentny i dorosły mąż za kasę z odszkodowania kupił sobie ..... xbox one :p

grubasek- :( pamiętaj, ze to dla zdrowia Twojego i Maluszka. Nie Ty pierwsza nie ostatnia masz insulinę w ciąży

Ja dziś wypiłam rano pół mega słabej kawy. Ale więcej nie piję

Poza tym do kina w ciąży to faktycznie na bajeczki. Bo się rozemocjonowałam w kinie, mały jak mnie kopnął mega, aż myślałam że nogę przez brzuch wystawi, a potem zaczął szaleć, ruch za ruchem, ja zaczełam się nakręcać. Poszliśmy Młodą odebrać do mamy i zmiezrzyłam ciśnienie- mam wysokie dzisiaj, a zawsze w normie :( Teraz się schizuję, ze mu zaszkodziłam

No i martwię się, bo ostatnio co zjem, to mnie muli i spać mi się chce. Ehhh juz bym chciała krzywą cukrową mieć za sobą, zeby mieć pewność, że jest ok, bo niby cukrów w moczu nie miałam

reklama
Ja dziś miałam taki skurcz ze z wrzaskiem sie obudziłam ( w sensie o ***** o ***** o *****) i naciągnęłam palce o przeszło ale jesCze jak wstalam to do 10 gdzies bolała łydka....

Ja pije jedna kawe rano z cytryna czasami jakies latte po południu - tez piłam z 5 dziennie

ja niee hehe ostatnio oglądałam triller ojczym to tez nie dałam rady momentami :D ale ta piła to jak bajka raczej takie nie rzeczywiste to mogę oglądać tamten bardziej realistyczny był straszniejszy hehe

reklama
Do góry