reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka ekstra , to dawaj fotki co kupiłaś :) do fryzjera też muszę się wybrać tylko czasu brak, poza tym tutaj nie mam jakiegoś sprawdzonego Ale gdzieś iść muszę,
A u nas szef chyba się zmienia, dzisiaj już nowy jest, mam nadzieję że mi problemów nie będzie robił, bo ze starym się dogaduje i jest luzik, jak zacznie problemy robić to będę musiała o zwolnieniu pomyśleć :)

reklama
Moja gwiazda kopie mnie praktycznie non stop - do tego stopnia, że godzina/dwie bez kopniaka i już się zaczynam martwić :no:

Parę lat temu już jedną kuchnię robiłam i naprawdę wykonanie bardzo solidne, blaty pogrubiane a była 2x taka i zapłaciłam 3500 zł.. Jakieś 7 lat temu - nie sądziłam, że ceny aż tak poszły w górę :no: W niedzielę pójdę na giełdę, może tam dorwę jakiegoś stolarza.. Liczę, że w max 3 tyś się zmieszczę :-D

Bettka mi też wydaje się dużo za taką małą kuchnię. No chyba, że robisz z jakiś drogich materiałów? Ja jak wyceniałam swoją pierwszą kuchnię 5 lat temu to wyceny za to samo zaczynały się od 15 tys. a skończyły się na 6500, ale to była dosyć duża kuchnia w kształcie U. Rok temu robiłam kuchnię w kolejnym mieszkaniu, ale tutaj nie wiem ile wyszło za samą kuchnię (dół laminat, blat dębowy, góra fornir) o dł. 4 m w 1 ciągu, bo cena była łączna z 2 dużymi szafami w zabudowie, 3 parami drzwi, meblami do łazienki - ok. 20 tys.

Ja zważyłam się dzisiaj po badaniach (początek 23 tyg) i przytyłam 1.5kg :)

a my sobie z maluchem sluchamy muzyki :)

Oli w przedszkolu, zaraz ogorkowa gotuje. kurcze dziewczyny wiecie jakiego dola zlapalam jak zobaczylam ze przytylam az 3 kg od poczatku? wiem ze to moja wina. teraz sie pilnuje, ale zdarza mi sie grzeszki. oby mi w szpitalu nie powiedziano ze stol operacyjny nie ma az takiej nosnosci i ze mam jechac gdzie indziej... jestem glupsza niz ustawa przewiduje no :/

Grenn ciesze sie ze lepiej u Ciebie :)
Paulina to chyba jakis nietaktowny zart? to nie lekarz a wyciagacz kasy ot co
Bettka prosze Cie nie pisz takich rzeczy, zaraz bedziemy w 25 tygodniu i zeschizujemy wszystkie

a tak jeszcze zapytam: Oli ma 3 urodziny 26 wrzesnia, chcemy razem z babyshower zrobic. to dobry pomysl? co sadzicie?

Juti chyba na szczescie nie, bo caly czas jest tylko mowa, ze kieruje sie do ujscia.
A u mnie taki numer, ze tym razem wygladamy na dziewczynke, juz raz wygladalismy ma chlopca haha ;-) ruchow prawie nie czuje, a male tak fika, ze zobaczyc ciezko :p

Moje dzisiejsze zakupy. Ja akurat lubię takie zwykłe, niedisneyowe rzeczy :)

A na dziewczynki też było sporo słodkości dzisiaj :)

DSC07182.jpgDSC07183.jpgDSC07184.jpgDSC07186.jpgDSC07187.jpgDSC07188.jpgDSC07189.jpg

Załączniki

• DSC07182.jpg
    DSC07182.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC07183.jpg
    DSC07183.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC07184.jpg
    DSC07184.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC07186.jpg
    DSC07186.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC07187.jpg
    DSC07187.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC07188.jpg
    DSC07188.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC07189.jpg
    DSC07189.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 88
boże może zmienie lekarza jak ten mi bajki puszcza ze tego się nie leczy:szok: teraz mam 13pazdziernika wizyte i pojde to musze z nim porozmawiać tak niemoze być!!a jak co to zmienie lekarza

Innabajka a u ciebie jak lecza tego paciorkowca??

tez mysle zeby zmienic lekarza, bo mnie ten moj tak wkurwil ostatnio ze masakra. tylko nie wiem czy to sie oplaca. mam pakiet w Luxmedzie ale tam srednio z dobrym ginem i to do tego takim ktory prowadzi ciaze.

Simka ja tez lubie zwykle rzeczy, niemarkowe, ale jak mam wiecej kasy to zawsze cos tam z wyzszej polki kupie.

monii- może faktycznie przejdź się do innego lekarz i skonsultuj

martusia- no nie przesadzaj :) 3 kg to niedużo

green- czyli nadal nie wiadomo kto będzie?

reklama
Do góry