reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Cos duzo mamy Wizyt dzis :) &&&&&&

No moja starsza siostra uważa sie za dorosła tylko Jahahah :) dobra dziewczyna bardzo ja kocham i ciesze sie ze s koncu przestała biadolić i sie wziela za drugie dziecko :)

Ale z młodsza robiłyśmy zakłady jak szybko zajdzie hahaah s mama mowi ze nic nie zmieniamy ona ma ja na codzień ( piero niżej mama mieszka ...)wiec spoko :)
Bo ona ( sis) to hipochondryczka straszna wiec na bank juz ma wszystkie objawy ciazowe łącznie z bólami porodowymi hahahaah

reklama
Cos duzo mamy Wizyt dzis :) &&&&&&

No moja starsza siostra uważa sie za dorosła tylko Jahahah :) dobra dziewczyna bardzo ja kocham i ciesze sie ze s koncu przestała biadolić i sie wziela za drugie dziecko :)

Ale z młodsza robiłyśmy zakłady jak szybko zajdzie hahaah s mama mowi ze nic nie zmieniamy ona ma ja na codzień ( piero niżej mama mieszka ...)wiec spoko :)
Bo ona ( sis) to hipochondryczka straszna wiec na bank juz ma wszystkie objawy ciazowe łącznie z bólami porodowymi hahahaah

Haha to twoja mama też nie ma lekko :)

Haha to twoja mama też nie ma lekko :)

No siostra juz zrobiła test napisała do mnie i do mamy poleciała na dol hahaah nie wiem czy mezowi zdążyła powiedziec :D
I ja sie pytam mamy - a czujesz zal ze js ci dopiero w 4 miesiacu powiedziałam ? A mama " a kobiet s ciazy nie biore powaznie - traktuje was jak lekko nieprzytomne " :D

No kochana moja mama - chyba jej trzeba wykupić abonament na samolot hahahaahaha

Simka jak to jest chodzic z siostra w ciazy ???
Ja sie martwie dieta mojej siostry i pracoholizmem ... Ona oststnio tydien po porodzie juz pracowała .. A teraz jest duzo stsrsza i po konizacji szyjki - myslisz ze powinnam jej dupe truć ze ma dbać o siebie ??

Mama ma nas trzy i całe zycie tsk wyglądało :) dom wariatów

simka - gratulacje - jak to Anita u mnie stwierdziła - fajnie, będzie komplet :D hehe

Emenems - mama ma z wami ciekawie :) u mnie tez 3 dziewczyny w odmu i ciagle cos hehe

simka - gratulacje - jak to Anita u mnie stwierdziła - fajnie, będzie komplet :D hehe

Emenems - mama ma z wami ciekawie :) u mnie tez 3 dziewczyny w odmu i ciagle cos hehe

Simka - tez mi sie komplet marzy heheehrh zazdrasCzam

Aktina - jak bedzie baba u mojej siostry to bedzie grubo !! Moj tata zwariuje hahaha to bedzie szósta w jego zyciu - poki co 5 w drodze na pewno :) to jest jazda hahahaah

hehe no to moi rodzice 3 córki i 7 wnuków 8 w drodze, ale nam juz po równo wychodzi, jest 3 chłopaków i 4 dziewczyny a jak sie nasz bąbel urodzi to będzie 4 do 4, jak by nie patrzec komplet haha :D

reklama
Do góry