reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No ja widziałam filmik w którym puszczali dziecku w brzuchu muzykę i najpierw hip hop to dziecku puls wzrósł i było nie spokojne i robiło minki chyba się mu nie podobało a później muzykę klasyczną puścili i puls mocno spadł i dziecko było spokojniejsze :) więc chyba to prawda z tą muzyką klasyczną

Tez to widziałam! To było z tego cyklu na doscovery :)

Dziewczyny próbuje sie odkopać z wpisami :)

Na angielskiej stronie oglądasz f&f??? bo polską zamykają :(
Jeszcze była otwarta jak przeglądałam ale fakt, był komunikat że na dniach zamykają..

Temat chrztu widzę, że przerobiłyście. Od siebie dodam, że chętnie bym w ogóle dziecka nie chrzciła ale niestety tata się upiera no i jego rodzina na pewno pozytywnie by na tę wieść nie zareagowała :angry: Ja nie jestem wierząca. Sama byłam chrzczona na własne życzenie w wieku 8 lat tuż przed Komunią Św. ale tylko dlatego, że chciałam ubrać tą śliczną białą sukienkę :-D
No i z Chrzestną będę też miała problem bo od Macieja będzie brat, moja siostra anty-dzieciowa no i też nie wierząca a poza nią żadnej baby w rodzinie nie ma :szok: Pewnie wybór padnie na którąś z koleżanek .. No i mimo, że dużej rodziny nie mamy też planuję zaprosić gości do lokalu .

Tak myślałam, że podczytuje nas sporo mam a nic nie pisze dlatego też pytałam czy po zamknięciu już czytać się nie da ? ;) Pozostałe fora chyba są otwarte? Bo też podczytuję co po niektóre co jakiś czas.. Nie wydaje mi się, żeby to był dobry pomysł z tym zamykaniem. No ale niech zdecyduje większość a z tego co widziałam wszystkie jesteście za zamknięciem ..

Witam wszystkie nowe mamuśki (i te podczytujące również :tak:) , widziałam, że mamy nową mamę z Bydgoszczy też!! Suuupeeerrr !! Wreszcie nie jestem sama :-D

Oglądam ten serial "Moje 600 gramów szczęścia". Jestem w połowie, ryczę jak bóbr:sorry:Trochę wspomnienia z intensywnej wróciły, mimo to fajny dokument ;-)

No i z tego wszystkiego zapomniałam o mojej wczorajszej wizycie :szok: No więc Pani dr potwierdziła "dziewusię" :-D Dziś zaczynamy 22 tydzień. Mała waży 360 gram i ma się świetnie :-D Jest bardzooooo aktywna! Całe badanie fikała i wierzgała nóżkami i rączkami - cudny widok!! No i ciągle daje o sobie znać kopniakami :-D Mierzy ok 17 cm do pupy ale już ciężko było zrobić pomiar bo nie mieściła się w kadrze :p Mam nawet rozmiar stópki hihi całe 3 cm :-D
No i foteczki mojej gwiazdy :
11945013_1194377307255613_1492744385_n.jpg11998154_1194376967255647_1048624771_n.jpg

Załączniki

• 11945013_1194377307255613_1492744385_n.jpg
    11945013_1194377307255613_1492744385_n.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 71
  • 11998154_1194376967255647_1048624771_n.jpg
    11998154_1194376967255647_1048624771_n.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 67
No i z tego wszystkiego zapomniałam o mojej wczorajszej wizycie :szok: No więc Pani dr potwierdziła "dziewusię" :-D Dziś zaczynamy 22 tydzień. Mała waży 360 gram i ma się świetnie :-D Jest bardzooooo aktywna! Całe badanie fikała i wierzgała nóżkami i rączkami - cudny widok!! No i ciągle daje o sobie znać kopniakami :-D Mierzy ok 17 cm do pupy ale już ciężko było zrobić pomiar bo nie mieściła się w kadrze :p Mam nawet rozmiar stópki hihi całe 3 cm :-D
No i foteczki mojej gwiazdy :
Zobacz załącznik 709432Zobacz załącznik 709433

Ale super:) to dobrze że się dużo rusza:)

reklama
Do góry