reklama
No ja widziałam filmik w którym puszczali dziecku w brzuchu muzykę i najpierw hip hop to dziecku puls wzrósł i było nie spokojne i robiło minki chyba się mu nie podobało a później muzykę klasyczną puścili i puls mocno spadł i dziecko było spokojniejsze więc chyba to prawda z tą muzyką klasyczną
Tez to widziałam! To było z tego cyklu na doscovery
Dziewczyny próbuje sie odkopać z wpisami
Jeszcze była otwarta jak przeglądałam ale fakt, był komunikat że na dniach zamykają..Na angielskiej stronie oglądasz f&f??? bo polską zamykają
Temat chrztu widzę, że przerobiłyście. Od siebie dodam, że chętnie bym w ogóle dziecka nie chrzciła ale niestety tata się upiera no i jego rodzina na pewno pozytywnie by na tę wieść nie zareagowała Ja nie jestem wierząca. Sama byłam chrzczona na własne życzenie w wieku 8 lat tuż przed Komunią Św. ale tylko dlatego, że chciałam ubrać tą śliczną białą sukienkę
No i z Chrzestną będę też miała problem bo od Macieja będzie brat, moja siostra anty-dzieciowa no i też nie wierząca a poza nią żadnej baby w rodzinie nie ma Pewnie wybór padnie na którąś z koleżanek .. No i mimo, że dużej rodziny nie mamy też planuję zaprosić gości do lokalu .
Tak myślałam, że podczytuje nas sporo mam a nic nie pisze dlatego też pytałam czy po zamknięciu już czytać się nie da ? Pozostałe fora chyba są otwarte? Bo też podczytuję co po niektóre co jakiś czas.. Nie wydaje mi się, żeby to był dobry pomysł z tym zamykaniem. No ale niech zdecyduje większość a z tego co widziałam wszystkie jesteście za zamknięciem ..
Witam wszystkie nowe mamuśki (i te podczytujące również ) , widziałam, że mamy nową mamę z Bydgoszczy też!! Suuupeeerrr !! Wreszcie nie jestem sama
Sierpniowa
Fanka BB :)
Oglądam ten serial "Moje 600 gramów szczęścia". Jestem w połowie, ryczę jak bóbrTrochę wspomnienia z intensywnej wróciły, mimo to fajny dokument ;-)
No i z tego wszystkiego zapomniałam o mojej wczorajszej wizycie No więc Pani dr potwierdziła "dziewusię" Dziś zaczynamy 22 tydzień. Mała waży 360 gram i ma się świetnie Jest bardzooooo aktywna! Całe badanie fikała i wierzgała nóżkami i rączkami - cudny widok!! No i ciągle daje o sobie znać kopniakami Mierzy ok 17 cm do pupy ale już ciężko było zrobić pomiar bo nie mieściła się w kadrze Mam nawet rozmiar stópki hihi całe 3 cm
No i foteczki mojej gwiazdy :
Załączniki
Bubcia501
Fanka BB :)
No i z tego wszystkiego zapomniałam o mojej wczorajszej wizycie No więc Pani dr potwierdziła "dziewusię" Dziś zaczynamy 22 tydzień. Mała waży 360 gram i ma się świetnie Jest bardzooooo aktywna! Całe badanie fikała i wierzgała nóżkami i rączkami - cudny widok!! No i ciągle daje o sobie znać kopniakami Mierzy ok 17 cm do pupy ale już ciężko było zrobić pomiar bo nie mieściła się w kadrze Mam nawet rozmiar stópki hihi całe 3 cm
Zobacz załącznik 709432Zobacz załącznik 709433
Ale super to dobrze że się dużo rusza
Jezu dziewczyny zakochalam sie w domu .... Namawiam meza zeby zmienic i isc na dzien otwarty ale mu nie pasuje ze przy ulicy ... Cudo !!!
FINN – GOL/HERAD - Romslig familiebolig med gjennomgående god standard. 4 soverom, kjellerstue, dobbelgarasje, stor og fin hage, etc
Zajebisty! Mi sie stał podoba styl skandynawski sama bym taki chciała
reklama
Ni skończyłam ehh Martusia chcesz jeszcze ten link do śpiworów i zdjęcia kombinezonow?
Martusia Martusia - a ja ?? Ja tez chce