reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Nie za duzo :D niestety bo tylko jestem za miesiac potem juz nie - wzzystko sie tera. Pomieszało - jak ja przyjade na chrzciny swoje ona w połogu bedzie ....

Pozatym wiedziałam ze tsk bedzie - kocham ja ale jest od mojej mamy uzależniona i z młodsza robiłyśmy zakłady ze 6 lat mie mogła sie zmobilizować na drugie i moja ciaza i wizja ze mama do mnie przyjedzie pomoc ja zmobilizuje ... Takze moze jeZcze mama na zime przyjedzie ale na prwno nie za rok na jesien jak chciałam zeby nie słać małej 10 miesięcznej do przedszkola ... Mama jej z dwójka nie zostawi ... Ciesze sie ale ehhhh widziałam ze tsk bedzie

U mnie dzisiaj usg:) zobaczymy czy Zosia rośnie , bo kurde w tym dokumencie było ze dziecko w 23tc. się urodziło i miało ponad 600g. A Zosia ostatnio w 21tc. miała tylko 280, zobaczymy czy dzisiaj urosła, mam nadzieję że tak, bo tak to strasznie malutka

reklama
Do góry