Marcepanek
Fanka BB :)
aktina parcie na pęcherz...latam sikać jak kot z pęcherzem.
Aktina jak nie od wewnątrz to da popalić i od zewnątrz. Moje dzieciaki lubią robić sobie ze mnie poduszkę
Teraz już nie bo wiedza ,że dzidzius jest w brzuchu.
Juti777 pranie ubran maluchów to loteria. U mnie jak byliśmy w Polsce Lovella i Dzidziuś uczuliły syna. A wcześniej od urodzenia był tylko Persil. Za to wszystkie dzieci w rodzinie jak i znajomych z Polski tylko na tych proszkach i płynie i nic sie nie działo.
Simka moj drugi porod był szybki ,ale w wodzie. Najzabawniejsze ,że maż mi z tekstem głodny jestem idę zjeść ,a tu chwila po tym akcja 10-15minut i mała była z nami. Ledwo zdążył.
A tu już moje łupy.
3pak pajacy z nexta (ten sklep mogłabym wykupić cały)
Ten juz z bootsa i jest tak miękki ,że sama bym ubrała.
A bodziak wpadł przy okazji bo mojemu się spodobał.
A pościel syna jak cos
Aktina jak nie od wewnątrz to da popalić i od zewnątrz. Moje dzieciaki lubią robić sobie ze mnie poduszkę
Teraz już nie bo wiedza ,że dzidzius jest w brzuchu.
Juti777 pranie ubran maluchów to loteria. U mnie jak byliśmy w Polsce Lovella i Dzidziuś uczuliły syna. A wcześniej od urodzenia był tylko Persil. Za to wszystkie dzieci w rodzinie jak i znajomych z Polski tylko na tych proszkach i płynie i nic sie nie działo.
Simka moj drugi porod był szybki ,ale w wodzie. Najzabawniejsze ,że maż mi z tekstem głodny jestem idę zjeść ,a tu chwila po tym akcja 10-15minut i mała była z nami. Ledwo zdążył.
A tu już moje łupy.
3pak pajacy z nexta (ten sklep mogłabym wykupić cały)
Ten juz z bootsa i jest tak miękki ,że sama bym ubrała.
A bodziak wpadł przy okazji bo mojemu się spodobał.
A pościel syna jak cos
Załączniki
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1441648844.857259.jpg35,5 KB · Wyświetleń: 66
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1441648950.206720.jpg38,6 KB · Wyświetleń: 63
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1441648963.573081.jpg38,7 KB · Wyświetleń: 63
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1441649337.983397.jpg37,1 KB · Wyświetleń: 70
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1441649429.035442.jpg30,7 KB · Wyświetleń: 61