reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

aktina parcie na pęcherz...latam sikać jak kot z pęcherzem.
Aktina jak nie od wewnątrz to da popalić i od zewnątrz. Moje dzieciaki lubią robić sobie ze mnie poduszkę ;)
Teraz już nie bo wiedza ,że dzidzius jest w brzuchu.

Juti777 pranie ubran maluchów to loteria. U mnie jak byliśmy w Polsce Lovella i Dzidziuś uczuliły syna. A wcześniej od urodzenia był tylko Persil. Za to wszystkie dzieci w rodzinie jak i znajomych z Polski tylko na tych proszkach i płynie i nic sie nie działo.

Simka moj drugi porod był szybki ,ale w wodzie. Najzabawniejsze ,że maż mi z tekstem głodny jestem idę zjeść ,a tu chwila po tym akcja 10-15minut i mała była z nami. Ledwo zdążył.

A tu już moje łupy.
3pak pajacy z nexta (ten sklep mogłabym wykupić cały)

ImageUploadedByForum BabyBoom1441648844.857259.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1441648950.206720.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1441648963.573081.jpg

Ten juz z bootsa i jest tak miękki ,że sama bym ubrała.
ImageUploadedByForum BabyBoom1441649337.983397.jpg

A bodziak wpadł przy okazji bo mojemu się spodobał.

ImageUploadedByForum BabyBoom1441649429.035442.jpg

A pościel syna jak cos ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441648844.857259.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441648844.857259.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 72
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1441648950.206720.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441648950.206720.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 67
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1441648963.573081.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441648963.573081.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 66
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1441649337.983397.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441649337.983397.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 73
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1441649429.035442.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441649429.035442.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 64
reklama
aktina parcie na pęcherz...latam sikać jak kot z pęcherzem.
Aktina jak nie od wewnątrz to da popalić i od zewnątrz. Moje dzieciaki lubią robić sobie ze mnie poduszkę ;)
Teraz już nie bo wiedza ,że dzidzius jest w brzuchu.

Juti777 pranie ubran maluchów to loteria. U mnie jak byliśmy w Polsce Lovella i Dzidziuś uczuliły syna. A wcześniej od urodzenia był tylko Persil. Za to wszystkie dzieci w rodzinie jak i znajomych z Polski tylko na tych proszkach i płynie i nic sie nie działo.

Simka moj drugi porod był szybki ,ale w wodzie. Najzabawniejsze ,że maż mi z tekstem głodny jestem idę zjeść ,a tu chwila po tym akcja 10-15minut i mała była z nami. Ledwo zdążył.

A tu już moje łupy.
3pak pajacy z nexta (ten sklep mogłabym wykupić cały)

Zobacz załącznik 709186
Zobacz załącznik 709187
Zobacz załącznik 709188

Ten juz z bootsa i jest tak miękki ,że sama bym ubrała.
Zobacz załącznik 709189

A bodziak wpadł przy okazji bo mojemu się spodobał.

Zobacz załącznik 709192

A pościel syna jak cos ;)

Piękne szczególnie ten w gwiazdki *_*

Położyłam pierwszoklasistke spać, a tu już tak naplodzonee. Nie nadążam z czytaniem. Z tym wiekiem 35 to żart oczywiście,czuje się ciągle młodo jakbym z 25 miała. Ja moja Tosię urodziłam w godzinę,ale miałam zamówiona położna która się zajęła tylko mną , podała oksy jakies masaze porobiłoa i poszło migem,nawet mega bólu nie zdążyłam poczuć,do tego miałam 5 studentów przygladajacych się jak rodze :-) mam nadzieje ze z Leosiem pójdzie mi tak samo zgrabnie.ja te skurcze przepowiadajace to miałam tak pod koniec,także chyba za wcześnie jeszcze teraz na nie.a z wyprawki to mam 3 pajace,kupione w szale radości po połowkowym ze syn.tylko nie wiem jak się foty wrzuca,musze się rozeznać.

Położyłam pierwszoklasistke spać, a tu już tak naplodzonee. Nie nadążam z czytaniem. Z tym wiekiem 35 to żart oczywiście,czuje się ciągle młodo jakbym z 25 miała. Ja moja Tosię urodziłam w godzinę,ale miałam zamówiona położna która się zajęła tylko mną , podała oksy jakies masaze porobiłoa i poszło migem,nawet mega bólu nie zdążyłam poczuć,do tego miałam 5 studentów przygladajacych się jak rodze :-) mam nadzieje ze z Leosiem pójdzie mi tak samo zgrabnie.ja te skurcze przepowiadajace to miałam tak pod koniec,także chyba za wcześnie jeszcze teraz na nie.a z wyprawki to mam 3 pajace,kupione w szale radości po połowkowym ze syn.tylko nie wiem jak się foty wrzuca,musze się rozeznać.

Też chciałam Leonka ...a tu dziewczyna jednak :)

Simka za cholerę nie wiem czemu zamykają, ale i tak mało mieli ubrań w stosunku do brytyjskiej strony :( oni mi tylko lakonicznego maila przysłali z info ze do 08.09. Można robić zakupy później od 09.09 juz na brytyjskiej i trzeba się tam zarejestrować :( kuzwa jakbym wiedziała wcześniej to bym sobie dupy nie zawracała polska strona tylko id razu bym tak wchodziła, ale mądry człek po szkodzie :)

Ulicha- a zeby na brytyjskiej zamawiac to pewnie trzeba mieć kartę kredytową?

Marcepanek- zazdroszcze nexta. Ja też uwielbiam, ale ja po lupkach poluję :) I sporo w świetnym stanie mam dla Polki :) Jest niby strona nextdirect, gdzie do Polski wysyłają, ale ceny tam kosmiczne.

Ja jutro mam w planach H&M, TK Maxx, Pinokio (w Rossmanie), ew. jaies inne co mi się napatoczą :p

Ulicha- a zeby na brytyjskiej zamawiac to pewnie trzeba mieć kartę kredytową?

Marcepanek- zazdroszcze nexta. Ja też uwielbiam, ale ja po lupkach poluję :) I sporo w świetnym stanie mam dla Polki :) Jest niby strona nextdirect, gdzie do Polski wysyłają, ale ceny tam kosmiczne.

Ja jutro mam w planach H&M, TK Maxx, Pinokio (w Rossmanie), ew. jaies inne co mi się napatoczą :p

Simka karta zwykła do konta tez można płacić ja tak robię zakupy na asosie :)

reklama
Antena121 a córka cieszy sie na rodzeństwo ?

Simka bo te ceny to jednak bardziej pod tutejsze zarobki £ jednak drogi i jeszcze to przeliczyć na zł to pewnie zawrót głowy gwarantowany.
Tyle ,ze tu procz tego czesto sa wyprzedaże i mozna sie obłupić za grosze.
Pochwal sie jutro zdobyczami :)

Ulicha nie rozumiem czemu w międzynarodowej sieciówce rezygnują z flagowego produktu sprzedaży?

Do góry