reklama
Kurcze ja nie mam zadnych zdjec w ciazy musze cos z tym zrobic chyba rzeczywiscie z jakims fotografem sie umowie na takie normalne w terenie zdjecia ale ciazowe bo tych na golasa jakos nie bardzo
Bo mam z tego okresu ale ciazy to nie widac za bardzo ...
Bo mam z tego okresu ale ciazy to nie widac za bardzo ...
*martusia*
Fanka BB :)
ja juz po wizycie - wszystko w porzadku dostalam badania - mocz, toxo igg i igm, krzywa cukrowa o fuuuuuuuuj :/ przytyłam niecałe 3 kg, wiec sie biore za to. jeszcze w pepco kupilam pierwsze ubranka
watek zamkniety - jestem za
Vivienne ja jutro mam zebranie w przedszkolu ale nie ide bo nie mam z kim Oliwiera zostawic, maz ma 12 h w pracy.
boze co za pogoda :/
watek zamkniety - jestem za
Vivienne ja jutro mam zebranie w przedszkolu ale nie ide bo nie mam z kim Oliwiera zostawic, maz ma 12 h w pracy.
boze co za pogoda :/
paulinas8- no musze salon ogarnąć, póki Młoda w przedszkolu Męża zagoniłam do roboty, to umył okno w salonie i na korytarzu i kotlety do obiadu usmażył Więc chociaż jakiś pożytek, ze na popołudnie do pracy idzie
atkina- super. Spory chłopak już
Bettka- ja mam do środy zajęte dni Dzisiaj szkoła rodzenia, jutro jedno spotkanie, a pojutrze wypad do Poznania na usg i zakupy
Emenems- to tylko zabobon
W ogóle polecam Wam książkę Mama dookoła świata (był też cykl reportaży chyba w ddtvn tej autorki), jakie to różne zabobony i wierzenia, zwyczaje mają w różnych częściach swiata. Norwegia chyba też jest, to Emenems Ci podeślę
Ja się zastanawiam czy inwestowac w sesję ciążową czy kupić sobie fajne ciuchy (dla siebie i Polki takie same) i niech mi maż zrobi takie foty fajne, wspólną sesję
martusia- to dobrze, że ok
Ooo małe się odzywa i się rusza. no w końcu! uffff
atkina- super. Spory chłopak już
Bettka- ja mam do środy zajęte dni Dzisiaj szkoła rodzenia, jutro jedno spotkanie, a pojutrze wypad do Poznania na usg i zakupy
Emenems- to tylko zabobon
W ogóle polecam Wam książkę Mama dookoła świata (był też cykl reportaży chyba w ddtvn tej autorki), jakie to różne zabobony i wierzenia, zwyczaje mają w różnych częściach swiata. Norwegia chyba też jest, to Emenems Ci podeślę
Ja się zastanawiam czy inwestowac w sesję ciążową czy kupić sobie fajne ciuchy (dla siebie i Polki takie same) i niech mi maż zrobi takie foty fajne, wspólną sesję
martusia- to dobrze, że ok
Ooo małe się odzywa i się rusza. no w końcu! uffff
Czym się różni USG 3D od 4D?
3d to chyba tylko zdjecia a 4d filmik
Zobacz załącznik 709132Zobacz załącznik 709133
teraz jak znamy płec to i zakupy ruszyly
nasze zakupy w pepco oraz kombinezon z 5-10-15 (za 15zł)
O właśnie jaki rozmiar kombinezonu kupiłaś?
Ooo super ten kombinezonik! Były inne kolory ?Zobacz załącznik 709132Zobacz załącznik 709133
reklama
Zobacz załącznik 709132Zobacz załącznik 709133
Tez mam super wnuczka tylko szarego hehehe
Btw dużo disneya w pepco? Moze sie wybiorę i coś kupie hmm