reklama
wlasnie pokazal sie disney w pepco ale nie duzo tego
Jutro będę w okolicy bi do spółdzielni jadę to podskoczą
A teraz głupie pytanie - zgłaszacie dzieciaki w spółdzielni jako osoby zamieszkujące? Nagle z 42 będę musiała 84 zł płacić za śmieci masakra
Chcecie zamykać wątek ok. Choć tutaj nie wrzucamy przecież zdjęć swoich. Jednak z dodawaniem na FB nowych osób co dopiero dołączyły na forum bym się mocno za stanowiła. Szczerze to nigdy nie wiadomo. Nie posadzam tutaj rzadnej że sie podszywa albo co. Poprostu najpierw niech się podzielają trochę na forum, dają się poznać.
Gratki udanych wizyt duże już te dzieciaki. Coraz szybciej rosną.
Przytaszczylam z góry 6 kartonów ciuchow. Poprzebieralam i sporo odstawilam bo typowo letnie body z krótkim, na ramiaczkach. Dziś lub jutro jadę do kuzynki po resztę ciuchow co porzyczalam jej z tych cieplejszych.
Ale widzę że bodziaki kupić muszę i kilka pajacow. Bo spiochow to mam chyba z 25 jak nie więcej. Kombinezon dokupie i chyba będzie wszystko. Wczoraj zamówiłam komode i jak przyjdzie to mogę brać się za układanie w niej ubranek. Zanim to jednak nastąpi to dla Pawła muszę poprac i pokładach cieplejsze rzeczy a te cieniutkie i przymale pochować w kartony i wynieść. Także roboty trochę mam.
Gratki udanych wizyt duże już te dzieciaki. Coraz szybciej rosną.
Przytaszczylam z góry 6 kartonów ciuchow. Poprzebieralam i sporo odstawilam bo typowo letnie body z krótkim, na ramiaczkach. Dziś lub jutro jadę do kuzynki po resztę ciuchow co porzyczalam jej z tych cieplejszych.
Ale widzę że bodziaki kupić muszę i kilka pajacow. Bo spiochow to mam chyba z 25 jak nie więcej. Kombinezon dokupie i chyba będzie wszystko. Wczoraj zamówiłam komode i jak przyjdzie to mogę brać się za układanie w niej ubranek. Zanim to jednak nastąpi to dla Pawła muszę poprac i pokładach cieplejsze rzeczy a te cieniutkie i przymale pochować w kartony i wynieść. Także roboty trochę mam.
Pauletah no trochę tych śmieci będziesz miała więcej same pampersy dla dwójki będą szły jak wodą. Chyba że wielorazowe będziesz używać to wtedy co innego. Ją sporo znam osób co nie zgłaszają że ktoś dodatkowy mieszka. Gorzej jak się spółdzielnia kapnie że w jajo ich robisz ale w sumie ile razy to państwo/ system jedzie po człowieku to czasem można odbić piłeczkę
A teraz głupie pytanie - zgłaszacie dzieciaki w spółdzielni jako osoby zamieszkujące? Nagle z 42 będę musiała 84 zł płacić za śmieci masakra
ja tak, bo bedzie meldunek, nas bedzie juz piatka[/QUOTE]
Meldunek tez będzie wiadomo ale to sie osobno załatwia przecież
simka,paulinas8- no musze salon ogarnąć, póki Młoda w przedszkolu Męża zagoniłam do roboty, to umył okno w salonie i na korytarzu i kotlety do obiadu usmażył Więc chociaż jakiś pożytek, ze na popołudnie do pracy idzie
atkina- super. Spory chłopak już
Bettka- ja mam do środy zajęte dni Dzisiaj szkoła rodzenia, jutro jedno spotkanie, a pojutrze wypad do Poznania na usg i zakupy
Emenems- to tylko zabobon
W ogóle polecam Wam książkę Mama dookoła świata (był też cykl reportaży chyba w ddtvn tej autorki), jakie to różne zabobony i wierzenia, zwyczaje mają w różnych częściach swiata. Norwegia chyba też jest, to Emenems Ci podeślę
Ja się zastanawiam czy inwestowac w sesję ciążową czy kupić sobie fajne ciuchy (dla siebie i Polki takie same) i niech mi maż zrobi takie foty fajne, wspólną sesję
martusia- to dobrze, że ok
Ooo małe się odzywa i się rusza. no w końcu! uffff
ja bym sie z corcia wystroila i niech maz trzaska foty. Te sesje ustawiane to czasem potrafia wyjsc tak obciachowo... A Wy fajne dziewuszki jestescie, nic fotoszopowac nie trzeba wiec luz))
reklama