reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

W poprzedniej ciąży bto nawet mleko mi nie pomagało. Teraz mam rzadko zgage.

A wierząc w zabobony to jak się ma zgage to dziecku włosy rosną, haha ale co tu gadać, Polka się kudłata urodziła, nic jej się nie wytarlo i teraz mega dlugie ma.

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Zajelam się sprzątaniem to ciut mi lepiej. Tez dzisiaj szkołę rodzenia mam
No nie moge:), poloz sie na chwilke chociaz a nie do sprzatania !:)
zazdroszcze Wam ze juz chodzicie do szkoly rodzenia bo juz zaliczycie i z glowy. Mi sie dopiero w listopadzie zaczyna ( bo chce w szpialu gdzie bede rodzila)
sposujcie w takim razie zlote rady zeby sie podzielic!

reklama
Simka a u się nie sprawdziło Patka nie ma dużo włosków a zgaga mnie męczyła strasznie długo chyba od 4 miesiąca aż do końca później to już spać się nie dało tak paliło i niestety żadne specyfiki i nic nie pomagało :-(

Ooo jak miło czytać, że nie jestem sama w tych bólach przeróżnych :-D Wczoraj potworny ból w pachwinach, ciągnięcie brzucha, zgaga wieczorami - nie wiedziałam, że mleko pomaga! Muszę spróbować! Ehh - dajcie mi tu tego, który wymyślił, że "ciąża to nie choroba" :angry: Ja jestem od tygodnia w domu - zdecydowałam tak ze względu na rwę kulszową która już na szczęście odpuściła ale od czasu do czasu jeszcze lekko pobolewa.

Jutro mam wizytę u gin :-D Na szczęście z samego rana :) Później widzę się z kumpelą, która też jest w ciąży, jeszcze później jadę odebrać krzesełko do karmienia no i wczoraj byłam na takich mini targach "Familijne targowisko" to się nazywało ale nic ciekawego nie było :no: Mam za to kupon na darmową butelkę 150 ml Tomee Tippee także d razu jutro sobie po nią pojadę :-D

Co to znaczy, że forum będzie prywatne? Będzie mógł ktoś "obcy" czytać? Tylko dopisać się już nie ? Czy na czym to polega?

dzięki dziewczyny :)

Kas88 - ja mysłałam ze w nast poniedziałek mam wizyte, tak mi doktorka przez tel mówiłąze 14-tego a tuu w czwartek nawizycie mi mówi ze siódmego hehe jak dla mniesuper, mniej czekania :):)

reklama
Do góry