reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Simka widzę te działki z okna, ciapatego jeszcze tu nie widziałam ;) chyba że są jeszcze inne

Emenems szalejesz jako mamuśka widzę ;)

Ja za kazdym razem co tamtedy jadę to mi jakis cygan przed autem przebiegnie, a w dodatku sojac w korku widać jak latają po tych domkach. Albo ja mam do nich takie szczescie ;)

Emenems- sporo tego

Ja za kazdym razem co tamtedy jadę to mi jakis cygan przed autem przebiegnie, a w dodatku sojac w korku widać jak latają po tych domkach. Albo ja mam do nich takie szczescie ;)

Emenems- sporo tego

Potwierdzam jeździłam tamtędy codziennie do pracy i takie widoki jak pisze Simka to norma.

I tak sie ładnie z nimi uporali bo pamietam ze jak jeszcze chodziłam do gimnazjum to latały te dzieciaki zebrały po mieście mi kiedyś łapę w loda wsadziły a takie brudne zawsze były i to była masakra jak plaga jakas :/

Podobno potem sie okazało ze to bogaci Cyganie wyrzucali rano kobiety z dziećmi ubrane w szmaty żeby zebrały a potem wieczorem podjeżdżalo jakieś BMW i ich zgarnialo..

Ja mam dzisiaj zdecydowanie zły dzień. Rano nie dali mi się wyspac, młoda od przed 8 jęczała, ze mam wstać, zwlekłam się w końcu koło9.30 chyba. Poszłam na targ po kurczaka z rożna i co- zaczęło lać, zmokłam jak kura, a teraz słońce świeci. Po 13 mój M jęczy ze mam obiad robić (wystarczyło ziemniaki obrać i fasolkę), bo on po 14 do roboty idzie. a co sam robi? Kurka gra na xboxie. On se siedział w dmu, a ja mokłam. Do tego Młoda wkurza, znów obiadu nie jadła. Katar ma, ale do przedszkola jutro idzie, bo ja z nią w domu nie wytrzymam :p

Paulina- no zawsze stali w okolicy okrąglaka i żebrali, teraz ich ciut mniej, chociaż koło tego kościoła na Fredry ich widywałam żebrzących jak do pracy jeździłam ponad rok temu.

Ja mam dzisiaj zdecydowanie zły dzień. Rano nie dali mi się wyspac, młoda od przed 8 jęczała, ze mam wstać, zwlekłam się w końcu koło9.30 chyba. Poszłam na targ po kurczaka z rożna i co- zaczęło lać, zmokłam jak kura, a teraz słońce świeci. Po 13 mój M jęczy ze mam obiad robić (wystarczyło ziemniaki obrać i fasolkę), bo on po 14 do roboty idzie. a co sam robi? Kurka gra na xboxie. On se siedział w dmu, a ja mokłam. Do tego Młoda wkurza, znów obiadu nie jadła. Katar ma, ale do przedszkola jutro idzie, bo ja z nią w domu nie wytrzymam :p

Paulina- no zawsze stali w okolicy okrąglaka i żebrali, teraz ich ciut mniej, chociaż koło tego kościoła na Fredry ich widywałam żebrzących jak do pracy jeździłam ponad rok temu.

No rzeczywiscie dzien lewą noga kochana - nie daj sie !

W Austrii to na każdym rogu wszędzie zebraja i to właśnie mafia rozwozi po Wiedniu, to jest naprawdę dziesiątki tysięcy, łamią im nogi ręce żeby więcej kasy zebrali, od rana do wieczora siedzą masakra

EEmenems to jest super uczucie jak dzidzia ma czkawke i jak co brzuch skacze :) eh, nie mogę się doczekać

Olin pod koniec to min 3 x miał czkawke w ciągu dnia :)

Jak mieszkam w Chorzowie to czasem na ulicy wolności siedziała babka z zawsze śpiącym dzieckiem :( ja nigdy ale to nigdy kasy im nie dałam
Na zwycięstwa w Gliwicach podobnie było :(
Mi raz cyganicha weszła do cukierni jak pracowałam i kazała sobie dać słodkie do jedzenia bo ona jest w ciązy, oczywiście za darmo a jak nie to mnie przeklina :) no to niech mnie przeklina i wypad ze sklepu, nie dałam się i tyle, bedzie mnie cholera jedna straszyć :(

reklama
Oo ktoś sprzedaje bugaboo spacerowka i gondolka i te coś żeby dało się wpiac fotelik, i wymienne pokrowce i spiworek ciepły i ocieplacz na ręce i w ogóle i tylko 350 euro tanio co?

Do góry