Haha to może zamiast szafy dla dzidziusia to od razu garderoba by się przydała bo szafa to będzie za mało
Kupuje dwie do łazienki takie z ikei słupki i na gore jakas komode .. Ehhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha to może zamiast szafy dla dzidziusia to od razu garderoba by się przydała bo szafa to będzie za mało
Simka widzę te działki z okna, ciapatego jeszcze tu nie widziałam chyba że są jeszcze inne
Emenems szalejesz jako mamuśka widzę
Ja za kazdym razem co tamtedy jadę to mi jakis cygan przed autem przebiegnie, a w dodatku sojac w korku widać jak latają po tych domkach. Albo ja mam do nich takie szczescie
Emenems- sporo tego
Ja mam dzisiaj zdecydowanie zły dzień. Rano nie dali mi się wyspac, młoda od przed 8 jęczała, ze mam wstać, zwlekłam się w końcu koło9.30 chyba. Poszłam na targ po kurczaka z rożna i co- zaczęło lać, zmokłam jak kura, a teraz słońce świeci. Po 13 mój M jęczy ze mam obiad robić (wystarczyło ziemniaki obrać i fasolkę), bo on po 14 do roboty idzie. a co sam robi? Kurka gra na xboxie. On se siedział w dmu, a ja mokłam. Do tego Młoda wkurza, znów obiadu nie jadła. Katar ma, ale do przedszkola jutro idzie, bo ja z nią w domu nie wytrzymam
Paulina- no zawsze stali w okolicy okrąglaka i żebrali, teraz ich ciut mniej, chociaż koło tego kościoła na Fredry ich widywałam żebrzących jak do pracy jeździłam ponad rok temu.