reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Chyba się do końca nie zrozumialysmy. Chciałam zwrócić uwagę, ze to wina systemu jest. Przecież to oni przyjeżdzają do nas a nie my do nich. Nieudolne działanie UE tworzy taka sytuacje. Nie mam zamiaru ich usprawiedliwiać ale człowiek zeby przetrwać potrafi do wielu rzeczy się dostosować. Polacy to tez byli brudasy i złodzieje zdaniem Zachodu nie potrafiący się dostosować.

Niestety jest to wina systemu, tylko czy to juz nie jest za późno na zrobienie czegokolwiek? ?? Oni mają cel i juz go realizują, popatrzcie na Francję, Niemcy. ...

reklama
dajcie spokój dziewczyny to jest ogromny temat rzeka i my tu możemy narzekać, wpieniać się i trudzić a i tak to na nic się nie zda, tylko niepotrzebnie nerwy sobie psujemy, jeżeli nasz Państwo i inne nie zmieni polityki i się nie przedstawi jasno tak jak zrobił to Putin (proponuję poczytać jego wypowiedź na temat uchodźców i polityki Rosji wobec nich) to dalej możemy się zamartwiać i gdybać niestety :(

dajcie spokój dziewczyny to jest ogromny temat rzeka i my tu możemy narzekać, wpieniać się i trudzić a i tak to na nic się nie zda, tylko niepotrzebnie nerwy sobie psujemy, jeżeli nasz Państwo i inne nie zmieni polityki i się nie przedstawi jasno tak jak zrobił to Putin (proponuję poczytać jego wypowiedź na temat uchodźców i polityki Rosji wobec nich) to dalej możemy się zamartwiać i gdybać niestety :(

Mnie takie rozmowy nie denerwują. Dobrze jest rozmawiać na ważne tematy. Mam tylko nadzieje ze nikogo nie uraziłam. Przyzwyczajona jestem do burzy mózgów w pracy.
Co do Putina, to on twierdzi ze przygarną 900 000 ukrainskich uchodźców:(

Mnie takie rozmowy nie denerwują. Dobrze jest rozmawiać na ważne tematy. Mam tylko nadzieje ze nikogo nie uraziłam. Przyzwyczajona jestem do burzy mózgów w pracy.
Co do Putina, to on twierdzi ze przygarną 900 000 ukrainskich uchodźców:(

Tu nie chodzono Putina jako takiego bo go nie znoszę i nie ma o czym mowić ale potrafi facet przynajmniej jasno sie wyrazić i określić czego brakuje "poprawnym politycznie" przywódcom Państw europejskich obudza sie jak będzie za późno ..

reklama
Hmm a ja się nie zgodzę, znam wielu muslimow, z wieloma pracuje i to calkowiecie normalni ludzie, rozmawiałam kiedyś z jedną koleżanka o islamie i o koranie i dla prawdziwego muzulmanina każdy człowiek jest równy, i wcale nie musi przechodzić na ich wiarę bo w koranie jest napisane ze każdy człowiek jest dobry, tak samo na sto procent nie mają zakazu pracy w ogóle nie ma czegoś takiego w koranie, oni nie pracują(niektórzy) bo im się nie chce, bo jak tu przybyli nie znali języka i później się przyzwyczaili ze nie muszą pracować, ale znam wielu którzy pracują normalnie, kobiety nawet nie muszą nosić chusty( nie jest powiedziane ze to grzech) a i pytałam się o to co krąży w polscevpo internecie jakieś cytaty z Koranu to mi powiedziała ze po pierwsze to jest wyrwane z kontekstu a po drugie to jest tak że my się możemy uczyć Koranu Ale nie zrozumiemy go do końca tak samo jak ona może całe życie się niemieckiego uczyć a nigdy nie będzie mówić jak austryjaczka, oczywiście nie mówię ze jestem za sciaganiem imigrantów do krajów europejskich bo ich i tak trochę za dużo tutaj jest Ale chciałam tylko wyjaśnić ze muzułmanie to całkowicie normalni ludzie tak jak my i na prawdę dużo znam i są ok więc nie można tak uogolniac

Do góry