reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
To my też dostawialismy małej łóżeczko aby było więcej miejsca ale i tak lądowała na naszym
To my też dostawialismy małej łóżeczko aby było więcej miejsca ale i tak lądowała na naszym
No ale zawsze ma swoje
Vivienne
Nie naspala się w nim za bardzo... Teraz więcej
Emenems jak tam patrze na ta aukcje i wydaje mi sie ze materac jest w komplecie....na samym dole jest to napisaneSłuchajcie ale to jest bez materaca - jaki trn materac mam dokupić ??
Vivienne
Nie jest w komplecie, jest możliwość dokupienia materaca, ochraniacza, kołdry i coś tam jeszcze. a jaki oferują do kupienia?
Nie jest w komplecie, jest możliwość dokupienia materaca, ochraniacza, kołdry i coś tam jeszcze. a jaki oferują do kupienia?
No piankowy i nie wiem za ile trzrba mailowo sie skontaktować ale inne sa mega drogie takie dostawki - czy ten piankowy to ok ?
Vivienne
A nie ma w jego aukcjach tego materaca? Mi się wydaje ze piankowy spokojnie starczy, ew. Z wkładka gryczana ale tak patrząc po Marysi to jej to specjalnie nie było potrzebne
reklama
futurystka
Fanka BB :)
samego piankowego stanowczo odradzam, musi mieć jakiś wkład pod spodem grubszo-twardy żeby było dobre dla kręgosłupa dzidziusia, najlepszy to kokos-gryka-lateks ;-)