reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

EEmenems to jest super uczucie jak dzidzia ma czkawke i jak co brzuch skacze :) eh, nie mogę się doczekać

Olin pod koniec to min 3 x miał czkawke w ciągu dnia :)

Czekam z niecierpliwoscią !!!!!!

Ja to dzis poluje na ta moją akrobatykę bo mialysmy takie ostatnie dni szalone zabiegane - dzis cos tam sie poruszała niby rano w samolocie po południu ale to delikatne bąbelki moze wieczorem niech kopnie pare razy to bede spokojniejsza tak sie zamartwiam - juz w desperacji wasze metody stosuje zjadlam troche słodyczy .... Dla trgo dziecka to nawet czekoladę zeżre ...

reklama
Emenems ładne to łóżeczko.
:-)

Ja dziś chyba krzywo spałam bo kręgosłup mnie boli... chyba zaczyna się. Muszę znaleźć kogoś od tegi kinesiotapingu i zrobić te taśmy sobie.

Ja dziś chyba krzywo spałam bo kręgosłup mnie boli... chyba zaczyna się. Muszę znaleźć kogoś od tegi kinesiotapingu i zrobić te taśmy sobie.

Dzieki - bo s sklepie mieli tylko za 600 i 850...

Ja mam problemy z tym spaniem bo lewy bok jest okropny :(

No Juti z plecami lepeiej chuchać na zimne

A co myślicie o tym konkretnym ??

Zobacz ofertę: Białe Łóżeczko dostawne dostawka do łóżka rodziców
Białe Łóżeczko dostawne dostawka do łóżka rodziców (5194400983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Emenems, super tez je dzis ogladalam. Jedno tylko co mnie bardziej przekonuje do tego chicco next2me to ze mozna je potraktowac jako lozeczko turystyczne. Wyjezdzasz gdzies z mloda to pakujesz sobie w taki dolaczony zgrabny fiteralik i spokojnie ogarniasz dziecko poza domem.

a to ze za nic nie chce zeby dziecko spalo z nami to pewne po tym jak dzis znajomy opowiadal jak w nocy przycisnal lokciem 3 mies synka. Cale szczescie nic sie nie stalo, ale maly darl sie w nieboglosy;)

Juti ja w enel medzie w arkadii na tym bylam, bardzo fajnie podzialalo, bo juz byl motyw, ze nie moglam z auta sie wytoczyc tak mnie bolalo. A teraz ( odpukac) od miesiaca spokoj

Paulina Marysia spała z nami i nigdy nic się nie wydarzyło a za to jak się można było wyspac bez konieczności wstawania do cyca ;)

Emenems bardzo zgrabnie wygląda to łóżeczko :)

reklama
Paulina Marysia spała z nami i nigdy nic się nie wydarzyło a za to jak się można było wyspac bez konieczności wstawania do cyca ;)

Emenems bardzo zgrabnie wygląda to łóżeczko :)
No wiec wlasnie dlatego to lozeczko potraktowalabym jako zloty srodek, bo dziecko z boku ( z cycem tylko sie na bok ulozyc) a nie umieralabym ze strachu, ze tatus zaspany wracajac z kibelka sie ulozy na mlodej;))

Do góry