reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
JJa mam kupiony katarek ale jeszcze odpukać nie używany :)

Na oparzenia można jeszcze stosować termentiol czy jakoś tak jak już nic innego nie skutkuje :)

Używałam octanosept i pępoł ładnie się zagoił, pępowina odpadła po 8 dniach :)

Musze jakieś ubranka kupić na dziewczynkę i na zime bo Olin z lata wiec same letnie rzeczy niestety :( eh, tylko body, kaftaniki, półśpiochy i śpiochy mam, trzeba w jakieś rajtki, spodnie, sukienki się zaopatrzyć :)
Ostatnio co kupiłam to na allegro kombinezon misia z hm na zimę ;)

Paulettah znam to. Ja też bym się piwa napiła. A ostatnio nigdzie nie mogę znaleźć Bawarii, która ma 0,0 alko i smakuje jak piwo. Te wszystkie Lechy czy Żywce mają 0,5...:-( A są w każdym sklepie...

Ja tam już jestem umówiona z siostrą, że jak urodzę i dojdę do siebie, to pokarm odciągnę i idziemy na piwo. Nie będę czekać do końca karmienia!!! ;-)

Ja tez oglądam. Ale coś ułożyć sie nie mogę bo to mnie rwie w lewym biodrze, to mi bąbluje dziwnie i drży vw okolicy żołądka, ehhh. Dzisiaj mam dzień pt. Nie lubię tej ciąży. Wszystko mnie wkurza, rano ryczałam o byle co, a humoru nie mam na nic. I śpię co chwila. Gdzie ta energia z II trymestru się vpytam?

I już 2 do zera przegrywamy

reklama
Do góry