reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Szalejecie :)
Emenems Ty tu gadałas ze nie ogarniasz zakupów ,a jak juz zaczęłaś to z grubej rury :D

Paulettah smoki super ,ale w przypadku małych dzieci niestety bywają zdradliwe.
Moj syn był mały jak to wcześniak i miał smoka dla pobudzenia ssaka. Tylko ,że te z aventa nachodziły na nos. Wiec musiały iść w odstawke bo dusił się przez nie.

Ja tak ostatnio stwierdziłam ze w październiku chce miec juz wszystko gotowe. Tak wiec w tym miesiącu kupuje laktator ,troche pampersow i wanienkę. Potem tylko łóżeczko i wózek.
Wózek to dla mnie najtrudniejszy wybór.
Teraz po połówkowym pewnie zaszalejemy :) mam nadzieje ,ze maluch ujawni płeć.

reklama
Paulina- o kurka, sporo :) Ja mam ciut, a i tak w różnych rozmiarach. Środy się nie mogę doczekać, to wparuję do TKMaxx z mężem (i jego portfelem :p), a tam zawsze jakieś cuda są :p

Do góry