Paulina- o kurka, sporo Ja mam ciut, a i tak w różnych rozmiarach. Środy się nie mogę doczekać, to wparuję do TKMaxx z mężem (i jego portfelem ), a tam zawsze jakieś cuda są
O tym sklepie zapomniałam ale na Maltę daleko troche :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paulina- o kurka, sporo Ja mam ciut, a i tak w różnych rozmiarach. Środy się nie mogę doczekać, to wparuję do TKMaxx z mężem (i jego portfelem ), a tam zawsze jakieś cuda są
Ja w CityCenter. Na Malcie rzadko bywam, bo ode mnie daleko, a w środę planuję pociągiem pojechać, bo nie lubię sie do centrum autem pchać od rana, a na Polną musimy na to usg
Też nie lubie, bo wielkie, ale jak pociągiem jeździłam do pracy i jeden mi uciekł albo coś, to czasem sobie pochodziłam.Ja w city byłam raz zgubiłam sie na parkingu auta szukałam a idź w cholerę nigdy więcej
Co do pępka to nie wiem jak w Polsce Ale w Austrii już dawno jest ze pępka się nie przemywa żadnym fioletem ani spirytusem tylko normalnie podczas kąpieli się myje a później tylko żeby dokładnie osuszyć ręcznikiem i odpada ślicznie
Paulettah ale masz ubranek co ty z nimi będziesz robić?
U mnie przeprowadzki ciąg dalszy, mam już dość, ja chyba umrę zanim się to skończy