Paulettah sudocrem na codzień jest niestety mocno szkodliwy... Jak nic się nie dzieje to niczym najlepiej albo mlekiem swoim w kąpieli albo olejem kokosowym i spoko starcza
Tak jak napisałam stosować dopiero jak sie odparzenie pojawi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paulettah sudocrem na codzień jest niestety mocno szkodliwy... Jak nic się nie dzieje to niczym najlepiej albo mlekiem swoim w kąpieli albo olejem kokosowym i spoko starcza
Nawet wtedy bym nie użyła Ale linomag zielony bodaj był okTak jak napisałam stosować dopiero jak sie odparzenie pojawi
Nawet wtedy bym nie użyła Ale linomag zielony bodaj był ok
Zamiast gruszki do ściągania kataru, tylko jedno się ciągnie buzią (ohyda) a drugie do odkurzacza (mniejsza ohyda)A co to ta frida i katarek?
Ja sudocrem uwielbiam. I dla siebie i zawsze u dzieci, którymi się opiekowałam zawsze używałam i zawsze super działał....
Zamiast gruszki do ściągania kataru