reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Wózek kupiony - cena po rabacie z fotelikiem 2800, gondola, spacerówka i fotelik z baza ( innej firmy cybex aton 4 Moon Dust)

Kolor szary ( wiem wiem jestem nudna ale nie lubie kolorowych) razem z torbą, osłonka deszczowa,moskitiera, dlugosc gondoli 80 cm, koła pompowane z białymi szprychami i rama.

Jedo Producent Wózków Dziecięcych-Fyn Classic

Aton 4 | CYBEX Polska

reklama
Ja tam tez mam upatrzony siwy, albo granat, tez nie przepadam za kolorami :p po za tym nie mam pojecia co to znaczy isofix, brzuch mnie boli jak czytam o tych Waszych zakupach ;-) ja to nawet jakbym sie strasznie zmobilizowala to watpie zeby moj m chcial juz cos kupowac :D

Emenems, bardzo ładny ten wózek. A widziałaś ten mój "na żywo"?

Wlasnie nie - bo nie mieli w Mama i Ja niestety ... Ale powiem ci tsk, co obsługa wytłumaczy to wytłumaczy, moje pierwsze dziecko jak twoje i jest masa rzeczy na ktora bym uwagi w zyciu nie zwróciła - warto z kims jednak pogadac przed wyborem

Dobrze że ja większość rzeczy mam po Olinie :) jedynie co mi zostaje to kosmetyki i ubranka dla niewiasty :) choć korci mnie coby ubierać młodą w ubranka Olina :) hahaha

Ja mam lekarza 40 km ode mnie i nawet nie myślę zmieniać :) mój ci on :) haha

Ja tam tez mam upatrzony siwy, albo granat, tez nie przepadam za kolorami :p po za tym nie mam pojecia co to znaczy isofix, brzuch mnie boli jak czytam o tych Waszych zakupach ;-) ja to nawet jakbym sie strasznie zmobilizowala to watpie zeby moj m chcial juz cos kupowac :D

Ja tez nie wiedziałam! Jak wam pisałam jeszcze meza pytałam jak to sie nazywa :)

To kochana jest specjalne upięcie w samochodzie do ktorego montujesz bazę na nosidełko - jak nie ma tego to sie bazę pasami przypina.

Ja chciałam szary zeby moc sobie ja stroić w co chce zeby było ja widac w wózku :)

Haha to dobry powod, nie wpadlabym na to ;D ja ciagle sie zastanawiam co bedzie jak lekarz mi powie, ze to dziewczynka, jest mi to zupelnie bez roznicy, ale jak pomysle o tych rozowych blyszczacych rzeczach, ktore bedzie dostawala to mnie to przeraza :D ja jestem taka anty dzoewczeca, cale zycie wszyscy mowia, ze mialam byc chlopakiem :p

Haha to dobry powod, nie wpadlabym na to ;D ja ciagle sie zastanawiam co bedzie jak lekarz mi powie, ze to dziewczynka, jest mi to zupelnie bez roznicy, ale jak pomysle o tych rozowych blyszczacych rzeczach, ktore bedzie dostawala to mnie to przeraza :D ja jestem taka anty dzoewczeca, cale zycie wszyscy mowia, ze mialam byc chlopakiem :p

Ja tez - kupiłam masę zielonych żółtych itp :)
Ja całe zycie na czarno Jahahah

reklama
To by bylo ciekawe taka mloda dame stroic na czarno, ludzie na pewno szybko by sie tym zainteresowali :p ja juz mowie moim najblizszym ze jak bedzie dziewczyna to, aby nie kupowali rozowych rzeczy, tylko jakies inne kolory zeby zrownowazylo sie to z tym co dostanne od innych nie majac na to wplywu :D ja od zawsze od malego balam sie mocnego rozu, koszmary noe kojarza mi sie z czernia tylko wlasnie z oczojebnym rozem :p

Do góry