reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

haha ja wczoraj na zebranie do przedszkola przygotowałam się w notes i pisadło, ale na szczescie dostalismy wszystko wydrukowane na karteczkach :D

reklama
własnie mi się przypomniało -- czesc karteczek mielismy z piotrkiem podpisac i zaniesc.. i oczywiscie zapomniałam ich teraz zaniesc :D cud ze ksiazki zaniosłam i recznik i strój i paste ze szczoteczką :D ale karteczeok oczywiscie nie :) Zaraz je dla mamy zniose zeby dostarczyła :p

Ja ide na 11.40:). Co do zapominania to ja juz czasem zapisuje na kartce bo co chwile cos mi ucieka;)))), powodzenia!!!

Ja chyba na 11.10 ale mam zapisane w dokumentach oczywiście w Nowym mieszkaniu:/ mam nadzieję że Zosia będzie super mądra bo już cały mózg mi zabiera, niedługo sama chyba się do przedszkola cofne :p

własnie mi się przypomniało -- czesc karteczek mielismy z piotrkiem podpisac i zaniesc.. i oczywiscie zapomniałam ich teraz zaniesc :D cud ze ksiazki zaniosłam i recznik i strój i paste ze szczoteczką :D ale karteczeok oczywiscie nie :) Zaraz je dla mamy zniose zeby dostarczyła :p

Haha w ciąży to trzeba chyba sobie codzienną listę spraw do zrobienia robić, żeby nie zapominać :p bo to się inaczej nie da

Bubcia- to tak w razie co (nigdy nie wiesz czy się uda kp), albo na zaś, na później :)
A w takiej butelce możecie mieć ciepłą/gorącą wodę, a mieszankę w pojeminiczku osobno. Później mieszacie i gotowe. Na dłuższym wyjściu, wyjeździe nie musicie szukać miejsca, w którym podgrzeją Wam wodę.

green- mam zamiar oglądac ten dokument.

Kurna ja to nawet funduszy nie mam na zakupy :p Na razie parę lumpkowcyh rzeczy, a tych pierdół tyle potrzeba

Mi cycki na mózg już chyba siadają :p Wczoraj to mnie bolały, a w lewej jakieś zgrubienia mam. No i śniło mi się pół nocy, ze karmię piersią. Ehhh kisiel ciążowy z mózgu

Moje dziecię dzisiaj nawet buziaka na pożegnanie w przedszkolu mi nie dała. Taka panna duża i odważna. Idzie i już :p

A moja siostra już 36 tc, więc lada dzień może urodzić :)

Ja tam wiem czego mo brakuje, a dokladnie to WSZYSTKIEGO :] Wy bedziecie mialy komplet, a ja chyba dopiero zaczne kupowac cokolwiek ;-) sama nie wiem czemu, ale ciagle sie boje ze jest za wczesnie...
O, a tak przy okazji jakos od 14 wrzesnia chyba i chyba na jedynce bedzie dokument, chyba o nazwie 600 gram szczescia jakos tak (chyba zelki calkowicie zastapily mi mozg, nic nie moge zapamietac) :p w kazdy, razie o dzieciach, ktore urodzily sie nawet np w 24 tyg ciazy i ich rodzicach, nie mialam pojecia, ze to jest mozliwe, a w reportazu o tym programie pilegniarka, albo dr tez nie pamietam mowila, ze az 80 % szans jest na uratowanie takiego wczeaniaka ;-) kiedys bylo nie cale 20%.

Nie przejmuj sie :) ja mam tylko lozeczko wanienke i grzebyk no i jedne portki :p

reklama
Dziewczyny ja też zapominam o wszystkim, ale najgorsze jest to, że wszystko mi leci z rąk. Muszę ciągle podnosić z podłogi, a to z brzuszkiem coraz trudniejsze. Wczoraj wysypałam w kuchni całe opakowanie płatków śniadaniowych - były wszędzie :/ I tak bez przerwy coś :-)

W końcu was nadrobiłam po tej przeprowadzce :) Gratulacje wszystkim udanych wizyt. Innabajka - ale masz dużą córkę już :)

Bubcia, Paulinas8 i Aktina kciuki za dzisiaj.

Ja jeszcze nie wypakowana po przeprowadzce i nie mam internetu, jutro mają nam założyć. Tylko internet w komórce mam, ale ciężko mi tak korzystać z forum. Może dziś zamówimy łóżeczko!

Do góry