reklama
aktina
Fanka BB :)
własnie mi się przypomniało -- czesc karteczek mielismy z piotrkiem podpisac i zaniesc.. i oczywiscie zapomniałam ich teraz zaniesc cud ze ksiazki zaniosłam i recznik i strój i paste ze szczoteczką ale karteczeok oczywiscie nie Zaraz je dla mamy zniose zeby dostarczyła
Bubcia501
Ja ide na 11.40. Co do zapominania to ja juz czasem zapisuje na kartce bo co chwile cos mi ucieka))), powodzenia!!!
Ja chyba na 11.10 ale mam zapisane w dokumentach oczywiście w Nowym mieszkaniu:/ mam nadzieję że Zosia będzie super mądra bo już cały mózg mi zabiera, niedługo sama chyba się do przedszkola cofne
Bubcia501
własnie mi się przypomniało -- czesc karteczek mielismy z piotrkiem podpisac i zaniesc.. i oczywiscie zapomniałam ich teraz zaniesc cud ze ksiazki zaniosłam i recznik i strój i paste ze szczoteczką ale karteczeok oczywiscie nie Zaraz je dla mamy zniose zeby dostarczyła
Haha w ciąży to trzeba chyba sobie codzienną listę spraw do zrobienia robić, żeby nie zapominać bo to się inaczej nie da
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Bubcia myślę że Zośki to fajne dziewczyny,na pewno mądre będą
Kciuki za dzisiejsze wizyty.
Kciuki za dzisiejsze wizyty.
Tylko jeszcze trzeba pamiętac zeby zajrzec do tej listy))) z tym tez bywa roznie. Super imie Zosia, bardzo mi sie podobaHaha w ciąży to trzeba chyba sobie codzienną listę spraw do zrobienia robić, żeby nie zapominać bo to się inaczej nie da
Bubcia- to tak w razie co (nigdy nie wiesz czy się uda kp), albo na zaś, na później
A w takiej butelce możecie mieć ciepłą/gorącą wodę, a mieszankę w pojeminiczku osobno. Później mieszacie i gotowe. Na dłuższym wyjściu, wyjeździe nie musicie szukać miejsca, w którym podgrzeją Wam wodę.
green- mam zamiar oglądac ten dokument.
Kurna ja to nawet funduszy nie mam na zakupy Na razie parę lumpkowcyh rzeczy, a tych pierdół tyle potrzeba
Mi cycki na mózg już chyba siadają Wczoraj to mnie bolały, a w lewej jakieś zgrubienia mam. No i śniło mi się pół nocy, ze karmię piersią. Ehhh kisiel ciążowy z mózgu
Moje dziecię dzisiaj nawet buziaka na pożegnanie w przedszkolu mi nie dała. Taka panna duża i odważna. Idzie i już
A moja siostra już 36 tc, więc lada dzień może urodzić
A w takiej butelce możecie mieć ciepłą/gorącą wodę, a mieszankę w pojeminiczku osobno. Później mieszacie i gotowe. Na dłuższym wyjściu, wyjeździe nie musicie szukać miejsca, w którym podgrzeją Wam wodę.
green- mam zamiar oglądac ten dokument.
Kurna ja to nawet funduszy nie mam na zakupy Na razie parę lumpkowcyh rzeczy, a tych pierdół tyle potrzeba
Mi cycki na mózg już chyba siadają Wczoraj to mnie bolały, a w lewej jakieś zgrubienia mam. No i śniło mi się pół nocy, ze karmię piersią. Ehhh kisiel ciążowy z mózgu
Moje dziecię dzisiaj nawet buziaka na pożegnanie w przedszkolu mi nie dała. Taka panna duża i odważna. Idzie i już
A moja siostra już 36 tc, więc lada dzień może urodzić
Bubcia501
Tylko jeszcze trzeba pamiętac zeby zajrzec do tej listy))) z tym tez bywa roznie. Super imie Zosia, bardzo mi sie podoba
Haha no i trzeba pamiętać gdzie się ta listę zostawilo no mi też Zosia się podoba, gorzej jak wyjdzie chłopak jednak to wtedy imienia nie mamy
Ja tam wiem czego mo brakuje, a dokladnie to WSZYSTKIEGO :] Wy bedziecie mialy komplet, a ja chyba dopiero zaczne kupowac cokolwiek ;-) sama nie wiem czemu, ale ciagle sie boje ze jest za wczesnie...
O, a tak przy okazji jakos od 14 wrzesnia chyba i chyba na jedynce bedzie dokument, chyba o nazwie 600 gram szczescia jakos tak (chyba zelki calkowicie zastapily mi mozg, nic nie moge zapamietac) w kazdy, razie o dzieciach, ktore urodzily sie nawet np w 24 tyg ciazy i ich rodzicach, nie mialam pojecia, ze to jest mozliwe, a w reportazu o tym programie pilegniarka, albo dr tez nie pamietam mowila, ze az 80 % szans jest na uratowanie takiego wczeaniaka ;-) kiedys bylo nie cale 20%.
Nie przejmuj sie ja mam tylko lozeczko wanienke i grzebyk no i jedne portki
reklama
Marzenka88
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ja też zapominam o wszystkim, ale najgorsze jest to, że wszystko mi leci z rąk. Muszę ciągle podnosić z podłogi, a to z brzuszkiem coraz trudniejsze. Wczoraj wysypałam w kuchni całe opakowanie płatków śniadaniowych - były wszędzie :/ I tak bez przerwy coś :-)
W końcu was nadrobiłam po tej przeprowadzce Gratulacje wszystkim udanych wizyt. Innabajka - ale masz dużą córkę już
Bubcia, Paulinas8 i Aktina kciuki za dzisiaj.
Ja jeszcze nie wypakowana po przeprowadzce i nie mam internetu, jutro mają nam założyć. Tylko internet w komórce mam, ale ciężko mi tak korzystać z forum. Może dziś zamówimy łóżeczko!
W końcu was nadrobiłam po tej przeprowadzce Gratulacje wszystkim udanych wizyt. Innabajka - ale masz dużą córkę już
Bubcia, Paulinas8 i Aktina kciuki za dzisiaj.
Ja jeszcze nie wypakowana po przeprowadzce i nie mam internetu, jutro mają nam założyć. Tylko internet w komórce mam, ale ciężko mi tak korzystać z forum. Może dziś zamówimy łóżeczko!