reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej dziewczyny, ale tak w sumie to po co taka termo butelka? To w razie jak nie będzie się karmić piersią tak? Bo jak piersią to w sumie nie potrzebna chyba co?
Dzisiaj mam polowkowe, trzymajcie kciuki :) nie mogę się doczekać mam nadzieję że wszystko ok i mam nadzieję że się dziewczynka potwierdzi bo dzisiaj dużo ubranek kupuje dla dziewczynki :)
A wczoraj już byłam tak padnieta po tej przeprowadzce ze położyłam się chyba koło 20 i zasnelam w sekundę a później o 22.30 się zbudzilam wyspana i spać do 1 nie mogłam :)

U mnie obojetnie czy piersią czy nie - karmić na dworzu w zimie nie bede przeciez z cyca

reklama
W ImageUploadedByForum BabyBoom1441261089.349390.jpg

Poki co tak go wyglada Hahahahahaha :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441261089.349390.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441261089.349390.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 49
Hej dziewczyny, ale tak w sumie to po co taka termo butelka? To w razie jak nie będzie się karmić piersią tak? Bo jak piersią to w sumie nie potrzebna chyba co?
Dzisiaj mam polowkowe, trzymajcie kciuki :) nie mogę się doczekać mam nadzieję że wszystko ok i mam nadzieję że się dziewczynka potwierdzi bo dzisiaj dużo ubranek kupuje dla dziewczynki :)
A wczoraj już byłam tak padnieta po tej przeprowadzce ze położyłam się chyba koło 20 i zasnelam w sekundę a później o 22.30 się zbudzilam wyspana i spać do 1 nie mogłam :)
Ja tez dzis mam polowkowe, trzymajcie kciuki. Wiem na bank, ze to dziewczynka ale ogolnie troche mam stresa;)

Paulinas8 - trzymamy kciuki :)

Ja tez dzisiaj mam wizytę, na 14-tą, mam nadzieję ze ta szyjka mi się jeszcze nie skróciła :(

Emenems - no rozpakowuj tą torbę :D

Ja tez dzis mam polowkowe, trzymajcie kciuki. Wiem na bank, ze to dziewczynka ale ogolnie troche mam stresa;)

O której masz? Ja też trochę stresa mam :) mam nadzieję że wszystko ok , a w ogóle to już nasze rzeczy na nowe mieszkanie przewiezione i oczywiście dokumenty też a ja na Starym mieszkaniu jestem i muszę tam najpierw jechać, wziąć książeczkę i dopiero do lekarza, a byłam tam wczoraj i przecież mogłam zabrać Ale jak zwykle zapomniałam

reklama
O której masz? Ja też trochę stresa mam :) mam nadzieję że wszystko ok , a w ogóle to już nasze rzeczy na nowe mieszkanie przewiezione i oczywiście dokumenty też a ja na Starym mieszkaniu jestem i muszę tam najpierw jechać, wziąć książeczkę i dopiero do lekarza, a byłam tam wczoraj i przecież mogłam zabrać Ale jak zwykle zapomniałam
Ja ide na 11.40:). Co do zapominania to ja juz czasem zapisuje na kartce bo co chwile cos mi ucieka;)))), powodzenia!!!

Do góry