Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Zośka mi wali po pęcherzu, ajj !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro wstawie fote co kupiliśmy dzis - 1300 zeta ba kąpielowe/kosmetyczne/chemiczne/laktacyjne/karmieniowe i troche spaniowe wyprawki
Ale jest! Progress
Ja dzis nie ubrałam obrączki rano bo miałam srebrny łańcuszek to wtedy mo obrączka nie pasuje no i Ja jak to ja, chodziłam za Marcinem z panią i pani u tłumaczyła co potrzebne itp on sie pytał a ja jak debil kolory wybierałam - potem mowil ze uwłaczał jakby jakies łasce zrobił dziecko i musiał wyprawkę jej kupic bo on z obrączka js bez hahahah
No takze ze wszystkiego najbardziej mi sie pdoba termometr zbliżeniowy - biegam za kazdym o mierze temperaturę
Emenems a jaki kupiliście? Ja też muszę.
No to teraz będziesz miała już komplet wszystkiego!!! Ja z listą umknęłam na kosmetykach i higienie, bo mnie z pracy robotą zarzucili i nie mam kiedy ogarnąć...