reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama

Mam wlasnie takie :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1441218704.242342.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441218704.242342.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441218704.242342.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Sierpniowa ja najpóźniej mam połówkowe ;) 17 września.

Mysiaka ,a czy ciąża zmieniła podejście partnera do Ciebie?
Ja mamą zostałam zapewne w jeszcze młodszym wieku niż TY. Miałam niecałe 20lat ,też bez ślubu bo dosłownie po zaręczynach nas poniosło :D Choć planowaliśmy dziecko już wcześniej dopiero po fakcie dokonanym człowiek zaczyna myśleć. Mimo to rownież przeżywałam watpliwości czy to dobrze itp itd ,a sprawcą były oczywiście hormony :)

Bett_ka no nieźle ,ale jednak w późniejszym czasie ryzyko pomyłki jest mniejsze. Więc jak widział co widział to ta dziewczynka prawdopodobna bardzo :)

Emenems brać brać ale taki z regulowana wysokością bo siedzące dopiero minimum
4m+

Ja tez coś was nie moge nadrobić. Ostatnio często boli mnie głowa :(

Marcepanek czyli razem mamy w ten sam dzień :)

Ja to przewaliłam termin na 16.9 bo byłam na wczasach i zapomniałam zadzwonić i się umówić na połówkowe :(

Hej, ja juz wrocilam do domu:
1. Adresu na zwolnieniu mi nie zmienila gin, ma przykaz z gory aby wpisywac adres zameldowania, wiem ze to glupie, ale co zrobie, bede sie martwila jak przyjdzie kontrol...
2. Moje dziecie jest mega wstydliwr i nie chce pokazac co ma miedzy nozkami ;-) ostatnio bylo podejrzenie, ze cos tam dynda, jednak dzis sie skutecznie chowalo ;-) wiec czekamy dalej.
3. Wazy cale 341g.
4. Czy Wy tez macie mierzone narzady dzidziusia i przy kazdym napisane jaka ma wielkosc? Tzn na ktory tydz wyglada? Bo u mnie tak jest i parametry troche sie roznia np obwod glowy na 19tydz i 4, brzuszka 20tydz i 2, itp. Niby Pani doktor mowi, ze wszystko dobrze i ladnie, ale ja i tak zawsze sie martwie.
5. Od kilku dni wydawalo mi sie ze czuje male pchniecia w brzuchu i nie bylam pewna czy to male, dzis sie upewnialm, bo cos stukalo mnie w poczekalni po loewej stronie i zaraz na usg okazalo sie ze ma tam nozki ;-)
6. Chyba juz wszystko napisalam :p

reklama
Do góry