reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama

Mam wlasnie takie :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1441218704.242342.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441218704.242342.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441218704.242342.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Sierpniowa ja najpóźniej mam połówkowe ;) 17 września.

Mysiaka ,a czy ciąża zmieniła podejście partnera do Ciebie?
Ja mamą zostałam zapewne w jeszcze młodszym wieku niż TY. Miałam niecałe 20lat ,też bez ślubu bo dosłownie po zaręczynach nas poniosło :D Choć planowaliśmy dziecko już wcześniej dopiero po fakcie dokonanym człowiek zaczyna myśleć. Mimo to rownież przeżywałam watpliwości czy to dobrze itp itd ,a sprawcą były oczywiście hormony :)

Bett_ka no nieźle ,ale jednak w późniejszym czasie ryzyko pomyłki jest mniejsze. Więc jak widział co widział to ta dziewczynka prawdopodobna bardzo :)

Emenems brać brać ale taki z regulowana wysokością bo siedzące dopiero minimum
4m+

Ja tez coś was nie moge nadrobić. Ostatnio często boli mnie głowa :(

Marcepanek czyli razem mamy w ten sam dzień :)

Ja to przewaliłam termin na 16.9 bo byłam na wczasach i zapomniałam zadzwonić i się umówić na połówkowe :(

Hej, ja juz wrocilam do domu:
1. Adresu na zwolnieniu mi nie zmienila gin, ma przykaz z gory aby wpisywac adres zameldowania, wiem ze to glupie, ale co zrobie, bede sie martwila jak przyjdzie kontrol...
2. Moje dziecie jest mega wstydliwr i nie chce pokazac co ma miedzy nozkami ;-) ostatnio bylo podejrzenie, ze cos tam dynda, jednak dzis sie skutecznie chowalo ;-) wiec czekamy dalej.
3. Wazy cale 341g.
4. Czy Wy tez macie mierzone narzady dzidziusia i przy kazdym napisane jaka ma wielkosc? Tzn na ktory tydz wyglada? Bo u mnie tak jest i parametry troche sie roznia np obwod glowy na 19tydz i 4, brzuszka 20tydz i 2, itp. Niby Pani doktor mowi, ze wszystko dobrze i ladnie, ale ja i tak zawsze sie martwie.
5. Od kilku dni wydawalo mi sie ze czuje male pchniecia w brzuchu i nie bylam pewna czy to male, dzis sie upewnialm, bo cos stukalo mnie w poczekalni po loewej stronie i zaraz na usg okazalo sie ze ma tam nozki ;-)
6. Chyba juz wszystko napisalam :p

reklama
Do góry