reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Marcepanek troche zmienila np jak gdzies jedziemy to "moze rozloz sobie siedzenie zeby kacperka nie gniesc" wieczorem "moze chcesz cos zjesc" w sklepie "na co masz ochote" a w domu jak chce pomyc naczynia po obiedzie czy cos "zostaw ja pozmywam" czasami traktuje mnie jak ciezko chora a czasami mowi ze wydziwiam

reklama
Jest ok przecież to chodzi o milimetry :) mogło się lekarzowi niedokładnie złapać a zresztą nie każdy jest przecież taki wymiarowy jeden ma długie nogi drugi krótkie jeden dużą głowę drugi mała :) a poza tym to tak samo jak z wagą .. ona bardziej szacowana jest zawsze jakiś margines błędu jest okazuje się najczęściej zaraz po urodzeniu jak dziecko się rodzi np 3 kg a usg dIen wcześniej pokazywało 3400 czy coś w tym guście :)

Aktina doklanie moj maz sie smieje, ze ten brzuszek wiekszy bo to we mnie tlusciutki bedzie mialo :) dzieki za dobre slowa, czlowiek pierwszy raz to zielony ze wszystkim ;)

atkina- no mi przed porodem liczyli 2800 a było 2360, więc roz ieżność pół kilo :)

Wrześniówki zaczęły się rozpakowywac na maxa :) Aż się trochę boję :p Ale wiem, że teraz mam dobrą położną, szkołę rodzenia i mam nadzieję uda się sn. Tylko ten mój gin taki wkurzający :(

No i jeszcze tydzień do usg. Mam nadzieję szybko przeleci mi do przyszłej środy :)

Szybko leci, mam wrazenie, ze dopiero wczoraj robilam test :p a co ide na usg to mi sie wydaje, ze lekarz mi powie jaka ciaza, chyba sobie cos Pani uroila :p

reklama
Do góry