reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Emenems to dawaj jutro znać jak wózek. Ja dziś zamówiłam ten czterokołowy. :-)

Leżaczek też będziemy mieli. Ale taki zwykły. Żeby jak najmniej miejsca zajmował. A w nowym mieszkaniu to już pewnie kojec. :-)

Bett_ka gratuluję zdrowego maluszka. Niezłe zaskoczenie! :-)
Ja na 2 pierwszych usg też miałam mówione że raczej dziewczyna, ale zupełnie nie pasowało to do moich przeczuć. Na ostatnich 2 już ewidentnie chłopak! :-)
Więc ja się dwa razy przestawić musiałam! ;-)

Moje piersi lekko podrosly na początku i teraz stoją w miejscu. Może pod koniec ruszą...
Przywykłam już do syna i jego tata również snuł wielkie plany czego to syna nie nauczy :-D No trudno, może córka polubi piłkę nożną :p
Bettka- może jasnowidz, ale serio to niektózy mają takie zdolności. Gratuluję, więc córki
To samo pomyślałam :szok: Zapytam się mojej gin , może będzie wiedziała jak on to robi :tak: Dzięki :-D

Emenems bujaczek/leżaczek konieczny ale czy faktycznie taki drogi? Nie otwiera się Twój link ale ja ostatnio przeglądałam to już ok 200-300 zł można kupić fajny a za 400-500 to już na prawdę na wypasie :tak:
Mi wczoraj teściowa mówiła, że dostaniemy po dziewczynce którą ona się opiekuje ! Juhuuuuu :-D

Przywykłam już do syna i jego tata również snuł wielkie plany czego to syna nie nauczy :-D No trudno, może córka polubi piłkę nożną :p

Bett_ka my od początku przeczucie na chłopaka mieliśmy. I jakoś już w głowie mieliśmy poukładane. A tu lekarz mówi, że raczej dziewczyna. Najpierw szok. Potem zaczęliśmy kombinować co mozna z dziewczynami, patrzyłam na dziewczynkowe rzeczy w sklepach. I jak już się z tym oswoiliśmy.... wyszło, że jednak chłopak! ;-)

hej dziewczyny! No wkoncu was nadrobilam bo od weekendu nie czytałam i dlugo zajęło mi nadrobienie:)

Ja też z rocznika 87' z listopada

A połówkowe to chyba ja mam najpóźniej bo dopiero 15.09.
Jutro mam normalną wizytę.

Mam pytanie- jak pralyscie używane wózki? My dzisiaj kupiliśmy ale oczywiście nie obyło się bez schizy- mielismy juz nie jechać bo ubzduralam sobie ze to za wcześnie i niema co kusić losu( to jest właśnie minus pracy na oiomie noworodka- za duzo widziałam)jeszcze dodatkowo doszła schiza bo nie czułam ruchu malucha prawie caly dzien. Mąż wrócił z pracy, przytulil, wytłumaczył, uspokoil i juz troszku lepiej ale trzeba było sie wyplakac. O ja wariatka!

To mnie zabilyscie tymi leżaczkami :D i to jeszcze do 9 kg :) dla Anitki miałam Fisher price bo 250 zł i był super :) teraz Te go będę używać :)

reklama
Do góry