reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Juti - jutro jade na wózki i leżaczki

Czy uważacie ze leżaczek/bujaczek jest potrzeby ? Bo potrzebuje cos w czym bede miec dziecko przy sobie na dole bo sypialnia i łóżeczko na gorze

reklama
Emenems- ja sobie nie wyobrażam bez leżaczka czy kosza Mojżesza. Bo jak? Na kanapie położę? Ja lubię mieć dziecko przy sobie, a nie oo do góry w łóżeczku, a ja na dole obiad robię. U nas leżaczek to mus i chcę ten z tiny love 3w1 lub kosz mojżesza, ale chyba jednak leżaczek.
Przy Poli miałam leżaczek, tak od ok. 1 miesiąca (wcześniej miałam na dole po prostu gondolę), a jak skończyła pół roku to kupiliśmy kojec do salonu. Ale teraz nie mam na to miejsca, więc na razie leżaczek, a później to nie wiem co
No i do mieszkań dwupoziomowych/ domów, to koniecznie nianię elektroniczną. Musze sprawdzić czy nasza działa, bo my taką starą 10 letnią mamy, do Polki działała, ale mogła ją załatwić :p

Emenems- ja sobie nie wyobrażam bez leżaczka czy kosza Mojżesza. Bo jak? Na kanapie położę? Ja lubię mieć dziecko przy sobie, a nie oo do góry w łóżeczku, a ja na dole obiad robię. U nas leżaczek to mus i chcę ten z tiny love 3w1 lub kosz mojżesza, ale chyba jednak leżaczek.
Przy Poli miałam leżaczek, tak od ok. 1 miesiąca (wcześniej miałam na dole po prostu gondolę), a jak skończyła pół roku to kupiliśmy kojec do salonu. Ale teraz nie mam na to miejsca, więc na razie leżaczek, a później to nie wiem co
No i do mieszkań dwupoziomowych/ domów, to koniecznie nianię elektroniczną. Musze sprawdzić czy nasza działa, bo my taką starą 10 letnią mamy, do Polki działała, ale mogła ją załatwić :p

Oo kojec o tym tez myślałam ale nie wiem gdzie go ustawie :/

Ja za lezaczkiem jestem calkowicie na tak! Przy mlodym mielismy taki zwyklejszy ale teraz bym chciala Tiny Love Rocker Napper 3w1.. Wydaje mi sie praktyczny i tak jakos bezpieczniej przy 3 latku ciekawskim..

No bo sa mega drogie takie fajne niestety koło 800 zeta - maz sie upierał i widze ze wy tez heheheh mo trudno bedzie i leżaczek

reklama
anecia- taki sam chcę :) Ale używany kupię, bo od 150 zł chodzą :)

Emenems- no te ładne to z 800 zł, ale piękne są Niestety tyle nie wydam. Np. ta kołyska jest mega Kołyska SO-RO - ergonomia dla niemowląt - domplusdom.pl
czy ten leżaczek Leżaczek Bloom Coco - Benc.pl ale ceny zabijają.
A do kiedy jesteś w PL? No i jak tam Wasze dzisiejsze spotkanie?

No cena zabija ale chyba odloze ....

Spotkanie super były jajka :D ale maz mnie zabrał szybciej po półtorej godzinie tylko takze next time jednak wieczorem jehehe

Do góry