reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Denerwuje sie przed ta wizyta, ostatnio juz sie nie denerwowalam, a teraz nie wiem co sie znowu dzieje, ze stres mnie dopadl, brzuch boli i tak mnie trzesie... SIO ty stresie! ;-)

U mnie tez szumis na liscie :) co do wozkow to dalej nie mam pojecia , wciaz po glowie chodzi mi tako maxone ale nie ma zbytnio opini o nim .. No a marzenie to bugaboo cameleon 3 ale maz sie stuka w glowe i mowi ze nie da 8tys za wozek .. Juti a co to za model??

Anecia u mnie Bugaboo też był pierwszym wyborem! Przede wszystkim ze względu na wagę. Ale też cena mnie odstraszała. Ten to Bumbleride Indie 4. Jest bardzo mocnym konkurentem Cameleona. Bo waży o niecały 1 kg więcej, więc z gondolą zaledwie 10 kg. To jeden z najlepszych wyników wagowych wśród wózków. Średnia to ok. 15 kg. Tym bardziej, że ma pompowane koła - dla mnie to był kolejny mus - i w miasto i w teren, składa się do kompaktowych rozmiarów i spacerówka jest fajna i spokojnie powinna starczyć na dłuższy czas. Spacerówka jest trochę podobna jak w City Joggerze. Więc jest szansa, że ten jeden wózek posłuży nam na cały okres wózkowania.
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Green_parsley ja w zeszłym roku zmieniłam adres na zwolnieniu chyba dwa miesiące przed końcem ciąży, przeprowadzałam się dobre 30 km od starego miejsca zamieszkania :) nie doczepili się :)

martusia- i jak Oli w przedszkolu?

Ehh wczorajsza burza. Chciałam obejrzeć ten nowy serial na tvn i zabrało mi tv przez ten wiatr, później się uspokoiło, więc gdy się juz wykąpałam, położyłam do łóżka to chciałam z neta go obejrzeć i burza przyszła akurat po raz drugi, więc nie chciało się wczytać, a później dla bezpieczeństwa net wyłączyliśmy. A dziś mi się nie chce wczytać jakoś

Pyscek- fajne łowy

Juti- whishbeara też chcę :p
A co to za wóżek?

reklama
Do góry