Pyscek
:)
to ja lepiej miałam mąż pojechał z kumplem na rower wieczorem (oczywiście zaświętować piwkiem że bedzie syn) ja siedze w pokoju ogladam tv a tu nagle szerszeń wpadł ... to ja na równe nogi i spierniczyłam do kuchni kot za mną i dzwonie do niego aby wracał .. masakra teraz z tymi szerszeniami codziennie jeden nas odwiedza a ja balkon zamknęłam aby nie wpadł a co ja biedna zrobie, a skurczybyk przez uchylone lekko okno wleciał
ehhh ... a u mnie się dzieje wkońcu jednak zdecydowaliśmy się na ten wózek 3 częściowy - wpadłam na pomysł że jakaś wkładkę kupie i zakryje róż no i wózek już w domu
dzis byłam z bratową szaleć na mieście i dumna jestem z łowów
bluzeczka większa na potem, pieluszka z owieczką, skarpetki, buciki i 2 pary rękawiczek oraz bluzka na dużo dużo potem ale nie mogłam się oprzeć taka cudna i tylko 5 zl żal nie wziąć
ehhh ... a u mnie się dzieje wkońcu jednak zdecydowaliśmy się na ten wózek 3 częściowy - wpadłam na pomysł że jakaś wkładkę kupie i zakryje róż no i wózek już w domu
dzis byłam z bratową szaleć na mieście i dumna jestem z łowów
bluzeczka większa na potem, pieluszka z owieczką, skarpetki, buciki i 2 pary rękawiczek oraz bluzka na dużo dużo potem ale nie mogłam się oprzeć taka cudna i tylko 5 zl żal nie wziąć