reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

to ja lepiej miałam mąż pojechał z kumplem na rower wieczorem (oczywiście zaświętować piwkiem że bedzie syn) ja siedze w pokoju ogladam tv a tu nagle szerszeń wpadł ... to ja na równe nogi i spierniczyłam do kuchni kot za mną :p i dzwonie do niego aby wracał .. masakra teraz z tymi szerszeniami codziennie jeden nas odwiedza :wściekła/y: a ja balkon zamknęłam aby nie wpadł a co ja biedna zrobie, a skurczybyk przez uchylone lekko okno wleciał :crazy:
ehhh ... a u mnie się dzieje wkońcu :-D jednak zdecydowaliśmy się na ten wózek 3 częściowy - wpadłam na pomysł że jakaś wkładkę kupie i zakryje róż :p no i wózek już w domu :D
dzis byłam z bratową szaleć na mieście i dumna jestem z łowów :-D
bluzeczka większa na potem, pieluszka z owieczką, skarpetki, buciki i 2 pary rękawiczek 20150902_143409.jpg oraz bluzka na dużo dużo potem ale nie mogłam się oprzeć taka cudna i tylko 5 zl żal nie wziąć :D 20150902_143429.jpg

Załączniki

• 20150902_143409.jpg
    20150902_143409.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 76
  • 20150902_143429.jpg
    20150902_143429.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 76
reklama
to ja lepiej miałam mąż pojechał z kumplem na rower wieczorem (oczywiście zaświętować piwkiem że bedzie syn) ja siedze w pokoju ogladam tv a tu nagle szerszeń wpadł ... to ja na równe nogi i spierniczyłam do kuchni kot za mną :p i dzwonie do niego aby wracał .. masakra teraz z tymi szerszeniami codziennie jeden nas odwiedza :wściekła/y: a ja balkon zamknęłam aby nie wpadł a co ja biedna zrobie, a skurczybyk przez uchylone lekko okno wleciał :crazy:
ehhh ... a u mnie się dzieje wkońcu :-D jednak zdecydowaliśmy się na ten wózek 3 częściowy - wpadłam na pomysł że jakaś wkładkę kupie i zakryje róż :p no i wózek już w domu :D
dzis byłam z bratową szaleć na mieście i dumna jestem z łowów :-D
bluzeczka większa na potem, pieluszka z owieczką, skarpetki, buciki i 2 pary rękawiczek Zobacz załącznik 708330 oraz bluzka na dużo dużo potem ale nie mogłam się oprzeć taka cudna i tylko 5 zl żal nie wziąć :D Zobacz załącznik 708331

Slodziasne! Tez mam gdzieś jakas z elmo <3

No mój syn zlitował się nade mną i ruszył się ze dwa razy... Złośliwiec po tatusiu mi rośnie!!! To już kolejny dowód na to!

Ja ostatnio na tych targach w Warszawie kupiłam takiego miśka szumiącego i otulacz dla młodego:
10603670_1670256413190151_2754410468706506088_n.jpg

A dziś złożyłam zamówienie na taki wózek:

91VJwho93YL._SY355_.jpg

Załączniki

• 10603670_1670256413190151_2754410468706506088_n.jpg
    10603670_1670256413190151_2754410468706506088_n.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 74
  • 91VJwho93YL._SY355_.jpg
    91VJwho93YL._SY355_.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 70
No mój syn zlitował się nade mną i ruszył się ze dwa razy... Złośliwiec po tatusiu mi rośnie!!! To już kolejny dowód na to!

Ja ostatnio na tych targach w Warszawie kupiłam takiego miśka szumiącego i otulacz dla młodego:
Zobacz załącznik 708335

A dziś złożyłam zamówienie na taki wózek:

Zobacz załącznik 708336

A mi wszyscy gadają ze za wcześnie z tymi wózkami.. Bzdura tam :D ładny tez w takim kolorze?

Pyscek Ty oddajesz wózek do prania? Ja mój dalamna Kärcher i efekt super

Tak, dokładnie ten kolor.
Mi też gadają, że za wcześnie, ale ja nie zamierzam się tym przejmować. Ja wierzę, że wszystko będzie dobrze i kropka. :-)

Ten kolor jest dobry i dla chłopca i dziewczynki, więc jak się spisze to może do drugiego dzidziusia poczeka. A jak nie, to też będzie dość łatwo sprzedać, bo używane z tego modelu są mocno poszukiwane, a jest ich mało, bo to nowość.

U mnie tez szumis na liscie :) co do wozkow to dalej nie mam pojecia , wciaz po glowie chodzi mi tako maxone ale nie ma zbytnio opini o nim .. No a marzenie to bugaboo cameleon 3 ale maz sie stuka w glowe i mowi ze nie da 8tys za wozek .. Juti a co to za model??

Ja dzis mam wizyte to zmienie sobie ten adres na tesciow, tu gdzie teraz mieszkam, ale wiadomo, ze nie bede i tak warowac tu caly czas, trudno co bedzie to bedzie, bede sie pozniej martwic :p

reklama
Do góry