reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Nooo wlasnie, pracowalam w tym w ktorym jestem zameldowana i tam mam papiery, a teraz mieszkam w innym... a te kobiety nic nie chca powiedziec, najlatwiej byloby sie przeprowadzic do rodzicow na te 4msc... ;-)

reklama
Dodzwonilam sie na jakas infolinie, Pani powiedziala, zeby wpisywac adres pobyty podczas zwolnienia i to pracodawca przekazujac zwolnienie moze zglosic, ze adres sie zmienil, wiec moze jakos sie to ulozy :-)

Dziewczyny na zwolnieniu poprostu musi być wpisane miejsce pobytu podczas zwolnienia- tak mi lekarka mówiła. Ja przeprowadziłam się w trakcie do rodziców i musiałam zmienić NFZ z Wielkopolskiego na Łódzki to wysłałam zmianę danych do kadr,oni dokonywaywali zmian i na zwolnieniu kazałam wpisywać nowy adres. Póki co nikt się nie czepia. Ale z tymi kontrolami to przeginaja, tyle kasy z każdej pensji zabierają a teraz tylko czekają żeby człowieka złapać.

a ja dzisiaj spalam do 12 :) rano tylko ogarnelam mlodego do przedszkola, tata zaprowadzil i dalej spac.

Juti jak masz lozysko przodujace to mozesz nie czuc tak wyraznie. moj maly tez jednego dnia szaleje ze juz mam dosyc a drugiego pare razy sie odezwie i tyle.

u mnie strasznie wieje i ma padac - ta, deszcz od kilku dni zapowiadaja i nic.

Marta u mnie wczoraj tak burza w nocy napierdalala ze sie obudziłam bo komuś sie alarm w aucie włączył i zaczęło tak hałasować ze spać sie nie dało

Paulettah mnie też burza obudziła a jak wiało przed nią :O

P. Poszedł po Marysię do przedszkola, chciałabym żeby ją odprowadzal ale musiała by wcześniej wstawać, ech... Jak zeszły rok miał plan ze chodził na 10.30 prawie codziennie to tez jak na złość na 8 cały tydzień, nie dość ze musze rano wstawać to prowadzić Marysię do przedszkola a łatwiej by jej było gdyby to tata ją prowadził :(

Haha no Maz w Warszawie a ja sobie horror włączyłam w salonie o 22 okna miałam pootwierane i tak sie zerwało nagle ze razem z kotami na równe nogi podskoczylismy :D

reklama
Ja jeszcze kontroli z Zusu nie miałam a jestem na zwolnieniu od ponad miesiąca... Te kontrole są bez sensu, a jak wyjdziesz na spacer to co ? Kasy nie wypłacą...? :baffled::baffled:

Do góry