reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U mnie tez jest tak w rodzinie ze moja nmlodszej siostra jest ciotka typa starszego od niej :) syn kuzynki - u nas to wynika ze nasza mama pozno dxieci miała a jej rodzeństwo wczesnie wiec moja babcia czeka na pra prą wnuki bo prą wnuków to ma gromadkę heheheheeh i moja Emma bedzie miała kuzyna o 26 lat starszego :)

reklama
A ją rocznik 81 i dopiero "staro" się czuje.Początek roku szkolnego za nami, na szczęście u córki w klasie dużo dzieci z jej grupy z przedszkola więc i stresik mniejszy .
Za to jutro przede na szalony dzień bo i endokrynolog i zebranie w szkole.

Listopad 89 sie melduje :) maz 83 :) my tez mamy zwariowana historie :) uwierzycie ze jak mialam 3 miesiace to tata mojego L umierajacy juz wtedy tulil mnie kiedy moja mama robila mu zastrzyki? Pozniej jakos jak mialam rok to naszych rodzicow drogi sie rozeszly, on z mama wyjechal do Danii, tu poznal swoja ex i tez dom kredyt auto i dziecko po roku i sie rozstawali.. A my kontakt odnowilismy na naszej klasie haha :) pisalismy rok, po czym przyjechal .. Widzialam go tydzien i za nim pojechalam i zostalam .. 17 wrzesnia mija nam 6 lat razem a po slubie jestesmy rok.. Slub z mlodym na rekach ale najlepsza impreza w zyciu :)

noo i ja sie zaraz zbieram po swojego przedszkolaka :) Ciekawe jakie wrażenia będą, mam szczerą nadzieje że jej się podobało .. :) u nas tez jutro zebranie :)

Ja jak byłam w pierwszej ciazy to sobie myśląłam ze niee na drugie dziecko poczekam az "moje kolezanki z podobnych roczników" bedą już się starały o dzieci, no i faktycznie, 2 z 4 najlepszych tez są w ciaży :) a wy tu juz dziewczyny tez mój rocznik i tez drugie dziecko :D tego sie nie spodziewałam, myślałam ze tylko ja tak wczesniej zaczęłam :D

Listopad 89 sie melduje :) maz 83 :) my tez mamy zwariowana historie :) uwierzycie ze jak mialam 3 miesiace to tata mojego L umierajacy juz wtedy tulil mnie kiedy moja mama robila mu zastrzyki? Pozniej jakos jak mialam rok to naszych rodzicow drogi sie rozeszly, on z mama wyjechal do Danii, tu poznal swoja ex i tez dom kredyt auto i dziecko po roku i sie rozstawali.. A my kontakt odnowilismy na naszej klasie haha :) pisalismy rok, po czym przyjechal .. Widzialam go tydzien i za nim pojechalam i zostalam .. 17 wrzesnia mija nam 6 lat razem a po slubie jestesmy rok.. Slub z mlodym na rekach ale najlepsza impreza w zyciu :)

Maz do mnie sie tez odezwał przez nasza klasę po latach :)

Marzenka no to super :) A to wcześnie Ci to połówkowe zrobili jak w 18 tc :) Widzisz, nie było się czym stresować ;)
Jeszcze mam na NFZ 10 września połówkowe :D To było teraz prywatne połówkowe. Mój synek ma po prostu matkę wariatkę :D

Ja jestem 17 luty 1988 :)

Wrzucam zdjęcia synka, sorki że aż tyle :-D Na zdjęciach profil, kręgosłup, pupa, stopa, serce :-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 57
  • 2.jpg
    2.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 49
  • 3.jpg
    3.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 55
  • 4.jpg
    4.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 54
  • 5.jpg
    5.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 51
  • 6.jpg
    6.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 60
  • 7.jpg
    7.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 56
  • 8.jpg
    8.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 38
Dziewczyny nie nadążam was czytać ,
Marzenka super gratulacje, ważne że wszystko ok
Ja jestem 92 rocznik a mój m 87 :) 4 lata razem , po dwóch tygodniach zamieszkalismy razem a po trzech miesiącach się zareczylismy :) ale do ślubu się nam nie spieszy, głupek auto sprzedał żeby mi pierścionek kupić :p
A u mnie dalej przeprowadzka już mam dość, najbliższe 10 lat żadnych przeprowadzek
A takie kolory w sypialni wyszły

Załączniki

• 1441110668616.jpg
    1441110668616.jpg
    5,3 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Babki z początku lat 80 ujawnijcie mi się tu natychmiast, bo się staro poczułam wśród tych młódek naszych! :szok:
Rocznik 83, tak jak i mąż :)
Ja tam się młodo czuję, nadal mnie dziwi jak młodzież do mnie dzień dobry mówi zamiast cześć:)
Dzisiaj rozpoczęłam jesienny sezon fitnesowy (zajęcia dla przyszłych mam). Nikt mi nie powie, że się obijam na zwolnieniu!

Do góry