reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Aktina, dokładnie 89 rocznik. 3.3.89.
Dużo nas tu z tego rocznika i większość chyba z drugim dzieckiem w ciąży.

Ja uwazam że nie ważne kiedy w jakim wieku się ślub bierze byłe być pewnym tej drugiej osoby. Bo długi staż zwiazku wcale pewnosci nie daje.

reklama
Babki z początku lat 80 ujawnijcie mi się tu natychmiast, bo się staro poczułam wśród tych młódek naszych! :szok:[/QUOTE

cześć Mamuśki:) ja 1.06.85 tak wiec 30stka mnie dopadła, ale jest mi z tym bardzo dobrze.
dzisiaj moja Marysia pierwszy dzień w przedszkolu, dała sobie super rade, nie płakała, Pani chwaliła że bardzo samodzielna, jednak 3 lata w żłobku nie poszły na marne. jestem dumna!
wiecie martwię się strasznie, na ostatnim usg 17.08 lekarz zauważył jakąś plamkę na serduszku i niby kazał się nie martwić na zapas bo może to nic groźnego, ale już przebieram nogami a wizyta dopiero 3.09.

Laski ale nabazgralyscie ;p
A z 87 nikt czy przeoczyłam kogoś?

Moja Marysia podobno plakala przed drzemka tylko aż w końcu padła. Zjadła ładnie ponoć. Dumna jestem, a co :D

Vivienne, ja jestem z rocznika 87;)

Moj Mały dzisiaj tez po miesiącu adaptacji rozpoczął "rok szkolny", troche zle sie z tym czuje, ze oddaje takiego malucha, ale widze jak na razie duzo plusów, on jest wsród dzieci, ja wysprzatalam na błysk mieszkanie, zrobilam obiad, chwilka odpoczynku i znowu razem:)

Jesli chodzi o staż związku, to u nas juz w ogole express;) znamy sie w sumie 3 lata i drugie dziecko w drodze;)

Gratuluje Wam udanych wizyt:)

A nasze spotkanie jutro aktualne ?

wreszcie dotarłam do domu ... wizyta nam się opóźniła bo był poślizg i zamiast o 9 weszliśmy o 10 ... no ale wszystko jest w jak najlepszem porządeczku :D narządy ok, no i wreszcie dowiedzieliśmy się płeć :D Gin nawet zgodził się na nagranie na płytkę całego badania usg - i mamy filmik 11 min 30 sek :-D
na 100% Synek :-D
20150901_132048_Richtone(HDR)-1.jpg

co do rocznika to ja też 87 :)

Załączniki

• 20150901_132048_Richtone(HDR)-1.jpg
    20150901_132048_Richtone(HDR)-1.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 81
Mam do Was Kochane pytanko : Bo dziś byliśmy oglądać wózek - wizyta umówiona wcześniej - i mam problemik bo wózek cudny chodzi bosko bo lekko dla mnie to duży plus.. tylko w środku jest różowy czy da się w nim jakiś pokrowiec kupić aby założyć - wiem że się kupuje na wymiar, ale czy da się w nim założyć bez problemu ? wózek to jane rider ... on jest trzy częściowy - gądola, spacerówka i nosidełko do auta Dziękuję za pomoc w ogarnięciu wózka
PS. wózek jest cudny, i cena atrakcyjna jutro mamy dac odp ...20150901_172531.jpg20150901_172544.jpg

Załączniki

• 20150901_172531.jpg
    20150901_172531.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 95
  • 20150901_172544.jpg
    20150901_172544.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 88
wreszcie dotarłam do domu ... wizyta nam się opóźniła bo był poślizg i zamiast o 9 weszliśmy o 10 ... no ale wszystko jest w jak najlepszem porządeczku :D narządy ok, no i wreszcie dowiedzieliśmy się płeć :D Gin nawet zgodził się na nagranie na płytkę całego badania usg - i mamy filmik 11 min 30 sek :-D
na 100% Synek :-D
Zobacz załącznik 708216

co do rocznika to ja też 87 :)
wspaniale, gratulace!!!:))))

reklama
Do góry