reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

KarolinaE jaki ten swiat maly :)

Emenems z Otwocka pod Warszawa :) no widzisz ja tez jestem ta starsza siostra bo mam mlodsza o dwa lata siostre :)

Tutti witam! Mam tyle pytan i zagwostek, dobrze ze jest takie forum:)

Simka witam :) oj tak prezent przecudowny :) w sumie jestesmy razem 8 lat wiec slub i rodzina to tylko przypieczetowanie naszego zwiazku :(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja bralam slub w 5 miesiacu I tez mielismy niespodzianke bo slub byl planowany pomimo mojego mlodego wieku ;p
U mnie brzuszek bylo juz widac ;)

Pruska- witaj ;)

Piekne macie zdjecia.

Simka ja tez tylko mialam cywilny. Ludze sie ze jeszcze czeka mnie koscielny i widok jak corka sypie przed nami kwiatki a syn podaje obraczki... mmm rozmarzylam sie.

Dobra tu sie uśmiecham:D ja z siostrami i z moja najpiękniejsza wtedy 2,5 letnia siostrzenica :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1432066771.916073.jpg

Oczywiscie nie musisz mowic ze pod Warszawa :D chyba kazdy zna twoja miejscowość ze względu na sanatoria hehehe

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432066771.916073.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432066771.916073.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 65
Mali a czemu łudzisz sie ?
Ja tez po cywilnym, maz dwa lata walczył z sadem biskupim i przegrali - ich małżeństwo kościelne nadal wazne... Smutne to bo oboje popełnili blad i chcieli to naprawic ( brali slub bo wpadli) ale niestety nie da ...:(

Emenems piekny klimat strojow slubnych cale wesele w takim klimacie bylo?

O widzisz jakos o tych senatotiach nie pomyslalam :)

Mali witam :)

Dobra idę spać.

Emenems- dlatego twierdzę, ze z powodu dziecka nie powinno się brać ślubu. No dobra ja w ciąży byłam, ale wcześniej byliśmy ze sobą prawie 7 lat.

reklama
Tutti no właśnie jeszcze nie, lekarz mi poradzil bysmy sie od razu umowili na wizytę. A myslisz ze powinnam?

Do góry